Τρέχουν να φύγουν οι Ρώσοι μετα την επιστράτευση που κάλεσε ο Πούτιν – Οι σωρηδόν ήττες οδήγησαν σε επιστράτευση

Το απόλυτο χάος επικρατεί στην Ρωσία μετά την ”βόμβα” του Πούτιν για μερική επιστράτευση

Χαμός κυριολεκτικά επικρατεί στην Μόσχα, μετά το διάγγελμα του Πούτιν, όπου γνωστοποίησε την μερική επιστράτευση. 

Έχουν σπεύσει άντρες, γυναίκες όλων των ηλικιών, να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια για να διαφύγουν από την χώρα. 

Συγκεκριμένα οι χώρες που αναζητούν για εισιτήρια είναι η Αρμενία, η Γεωργία και η Τουρκία. 

Οι τιμές βέβαια λόγω της κατάστασης εκτοξεύτηκαν…

Το μάλλον όχι και τόσο γενναίο Ξανθό Γένος και αφού μετά απο πόλεμο μηνών έχει αρχίσει να χάνει τα εδάφη που με δυσκολία κατέκτησε και οπισθοχωρεί, κάλεσε επιστράτευση καθώς και οι Ρωσόφωνες περιοχές που κατέλαβε παράνομα η Ρωσία θεωρούνται επισφαλείς απο την αντεπίθεση των Ουκρανών.
Η αντίδραση όμως των Ρώσων που κάλεσε ο Πούτιν για επιστράτευση είναι να σπεύσουν να κλείσουν εισιτήρια για να φύγουν ενώ η Ρωσική κυβέρνηση μπλοκάρει την έξοδο απο την χώρα .

Κάποιοι δυστυχώς στην χώρα μας πεπεισμένοι απο διάφορες ψευδοπροφητείες περιμένουν το Ξανθό Γένος να τους σώσει και να πάρει και την Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό μας. Η αλήθεια βέβαια είναι πως το Ξανθό Γένος είναι συνέταιρος με τους Τούρκους που επιθυμούν και αυτοί να εισβάλλουν στην Ελλάδα παίρνοντας θάρρος απο την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

Το σίγουρο είναι πως η Ρωσία μέσα σε τόσους μήνες πολέμου και ενώ προσδοκούσε να κερδίσει σε λίγες μέρες έχασε τεράστια ποσότητα οπλικών συστημάτων απο μια χώρα πολεμικά ανίσχυρη και τώρα χάνει και τα εδάφη που κατέκτησε κατά την εισβολή της.

Pin It on Pinterest

Share This