Τέσσερις νέοι τραγουδούν για την Κάλυμνο και ζητούν τη ψήφο μας !

“Φωτιά πήραν” από χθες βράδυ τα κινητά, οι υπολογιστές και ταtablet των εφήβων στην Κάλυμνο, προκειμένου με την ψήφο τους να βοηθήσουν τέσσερις συνομηλίκους τους να διακριθούν στον πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμό μουσικής Lifesgood που διοργανώνει ο ΣΚΑΙ και η εταιρεία Electronics Hellas (LG).

Πρόκειται για το νεοσύστατο συγκρότημα Looking At The Past που αποτελείται από τους Μιχάλη Τηλιακό(ρυθμική κιθάρα-φωνητικά), Σπύρο Ροδίτη (σόλο κιθάρα), Μανώλη Σαρούκο(μπάσο) και Μάρκο Πλάτση (ντραμς). Οι τρείς πρώτοι είναι μαθητές του 1ουΝικηφόρειου Λυκείου και ο Μάρκος είναι μαθητής του 3ου Γυμνασίου Χώρας. Ο Μιχάλης έχει γράψει τους στίχους και το τραγούδι έχει τίτλο ForKalymnos.

Συναντήσαμε τα τέσσερα μέλη του νεανικού συγκροτήματος το πρωί στο λιμάνι παρέα με τους φίλους τους, οι οποίοι έχοντας ανά χείρας τα κινητά τους έστελναν συνεχώς μηνύματα σε γνωστούς και συμμαθητές τους, καλώντας τους να ψηφίσουν τους “Looking At The Past”.

Τα παιδιά έγραψαν και μελωποίησαν ένα πολύ όμορφο τραγούδι που μιλά για τις ομορφιές του νησιού τους και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, όπως είναι η αναρρίχηση και η κατάδυση, ενώ το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει γυρίσματα στο Μασούρι, στις Μυρτιές, στο καρνάγιο στο Λαφάσι, στον Βαθύ, στο Καντούνι και στον Πλατύ Γιαλό.

Όλοι τους αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Γιάννη Μηνιώτη και τον Αντώνη Οικονόμου για τη δημιουργία του video clip και τον Τάσο Κλαδίτηγια την ηχογράφηση.

Καλούν επίσης, μέσω του “Kalymnosola”, τους Καλύμνιους ανά τον κόσμο να στηρίξουν την προσπάθειά τους, ψηφίζοντας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382(από το facebook)

ή από κινητό τηλέφωνο: LIFE (κενό) 99 στο 54260.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Ο διαγωνισμός

Σύμφωνα με τους διοργανωτές σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν οι καλύτεροι νέοι πρεσβευτές του τόπου μας ηλικίας 16-18 ετών. Οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να σχηματίσουν ομάδες αποτελούμενες από 3 έως 8 άτομα, δημιουργώντας βίντεο διάρκειας 3 λεπτών στις παρακάτω τρεις κατηγορίες: Φυσική Ομορφιά και Αξιοθέατα, Δρώμενα, Μουσική.
Ο μεγάλος τελικός θα προβληθεί στις 13 Απριλίου 2014 μέσω ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής όπου θα ανακοινωθούν και οι τελικοί νικητές βάσει της ψηφοφορίας της Επιτροπής και του κοινού.

Τα έπαθλα
Τα μέλη των 12 νικητήριων ομάδων που θα περάσουν στον τελικό θα λάβουν πλούσια δώρα, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν «μεγάλοι ευεργέτες» του τόπου τους, προσφέροντας προϊόντα LG στο σχολείο τους ή και σε κοινωφελείς οργανισμούς.

Ειδικότερα η πρώτη νικήτρια ομάδα κερδίζει ένα ταξίδι στη Νότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Η δεύτερη ομάδα θα λάβει προϊόντα της LG αξίας 5.000€, που μπορεί να δωρίσει στο σχολείο της ή σε όποιον κοινωφελή οργανισμό της περιοχής της προτιμά και η τρίτη ομάδα θα κερδίσει προϊόντα της LG αξίας 3.000€, που μπορεί επίσης να τα δωρίσει στο σχολείο της ή σε κάποιν κοινωφελή οργανισμό της περιοχής της.

Τέλος δώρα LG αξίας 300€  θα δοθούν σε κάθε έναν προσωπικά που θα περάσει στον τελικό.

“For Kalymnos”

Just a breath, just a moment away
I’m gonna have to go and leave this place
It’s 2 years time till I finish school
But is it gonna be? Cause I am a fool

And when I leave this place I will miss
Not the family but only this
The rocky mountains and the stormy seas
And I will miss of course the quiet peace

Everyone goes rock climbing
Everyone loves scuba diving
And there are others who relax in the woods
And may have sex and pitty the fools

“I just got another point
Don’t worry, it won’t be long
It will just be painful cause I love Kalymnos, now hit the gong!”

Everyone goes rock climbing
Everyone loves scuba diving
And there are others who relax in the woods
And may have sex and pitty the fools.

Pin It on Pinterest