ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ ….ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ ! Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο

ΤΡΑΓΟΥΔΕΙΣΤΕ ….ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ !

Είναι ο τίτλος της συναυλίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 φεβρουαρίου 2012, στις 8μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο , με ελεύθερη είσοδο, με οργανωτή τον Σύλλογο ΑΠΟΠΕΣ (υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Α.Ρ) .

Η Συναυλία είναι αποτέλεσμα της πολύμηνης μελέτης και προσπάθειας παιδιών και ενηλίκων του συλλόγου, σε συνεργασία με τον μουσικοπαιδαγωγό κ. Γιώργο Σακελλαρίδη, ακολουθώντας τα παιδαγωγικά βήματα του κοινωνικού προγράμματος «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ» .

Το κοινωνικό και πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έχει την αμέριστη και πολύτιμη συμπαράσταση του διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου πόλεως Ρόδου κ. Γιάννη Τσακίρη και το οργανώνει ο Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ .(Αναπτυξιακός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος κατοίκων των συνοικιών Αγ. Νικολάου, Αγ. Γεωργίου και Αγ. Δημητρίου)

Λαμβάνουν μέρος: Η Ορχήστρα και Μαντολινάτα της γειτονιάς Οι Χορωδίες της γειτονιάς (παιδιών και ενηλίκων) Μέλη από την μαθητική Ορχήστρα Ξένη Έμνερ (διδασκαλία Λεωνίδας Σακελλαρίδης) Φίλοι μουσικοί όπως : ο Κυριάκος Κωνσταντάκης και Ευαγγελία Βογιατζή (ακορντεόν), ο Γιάννης Κατσιμπράκης (κιθάρα-τραγούδι), ο Δημήτρης Ιωσήφ πιάνο, ο Λεωνίδας Σακελλαρίδης (βιολί),η Νατάσσα Καρακατσάνη (τραγούδι),ο Τάκης Πασχάλης και ο Θεοδόσης Διακουράκης μπουζούκι.

Την ορχήστρα διευθύνει ο κ. Γιώργος Σακελλαρίδης

Pin It on Pinterest