Τράγκας: Παραμένει στην Εντατική

Για δεύτερη νύχτα παρέμεινε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας, που κόλλησε κορονοϊό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN o γνωστός δημοσιογράφος, που ήταν ανεμβολίαστος αν και με υποκείμενα νοσήματα (διαβήτη), νοσηλεύεται με υποστήριξη οξυγόνου, χωρίς να έχει διασωληνωθεί. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες καθώς ο Γιώργος Τράγκας συμπληρώνει την 7η προς 8η μέρα, φάση που κρίνεται κομβική από τους γιατρούς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης με ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει ότι η γυναίκα του Γιώργου Τράγκα, που νοσεί και αυτή, δεν έχει νοσηλευτεί.

«Η κα #ΜαριαΚαρρα η σύζυγος του προέδρου του #ΚΕΛΑΝ Γ. Τράγκα, δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Σωτηρία”. Βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι και νοσεί με ήπια συμπτώματα. Υποβλήθηκε μεν σε εξετάσεις χθες βράδυ, αλλά επουδενί η κατάσταση της κρίθηκε ότι χρήζει νοσηλείας. Της δόθηκαν οδηγίες, ωστόσο, αν τυχόν εμφανίσει κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε μόνο θα πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο για επανεξέταση. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι ακριβές. #ΕλευθεροιΑνθρωποι».

Pin It on Pinterest

Share This