Τουρνουά 3 οn 3 με την ονομασία «12hoops»

Ένα ξεχωριστό τουρνουά 3 on 3 πρόκειται να διεξαχθεί στη Ρόδο από 20 έως 22 Ιουλίου. Το διοργανώνει ο αρχηγός του Κολοσσού Γιάννης Γεωργαλλής σε συνεργασία με τον Α.Ο. Κολοσσός και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα το τουρνουά θα διεξαχθεί στο χώρο πίσω από την Περιφέρεια και θα έχει ονομασία «12hoops».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος έκανε όλες τις διαδικασίες προκειμένου το τριήμερο αυτό τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι να παίξουν και να διασκεδάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν τα παιδιά από 9 ετών, ενώ ανάλογα με τα ηλικιακά κριτήρια θα μπορέσουν να πάρουν μέρος μέχρι και 450 παιδιά. Το κόστος για κάθε συμμετοχή ανέρχεται στα 40 ευρώ (η κάθε ομάδα θα δηλώνει τέσσερις αθλητές, τρεις βασικούς και έναν αναπληρωματικό), ενώ φυσικά θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής θα φροντίσει ώστε να έρθουν στη Ρόδο αθλητές και προπονητές από το χώρο του ελληνικού μπάσκετ κα φυσικά στο γήπεδο θα τοποθετηθεί ειδικός τάπητας.

Τις τελευταίες μέρες ο αρχηγός του Κολοσσού σε συνεργασία πάντα με τον Α.Ο. Κολοσσός και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ετοιμάζουν τις λεπτομέρειες, ώστε το τουρνουά να κυλήσει χωρίς προβλήματα και οι συμμετέχουσες ομάδες να περάσουν ένα ξεχωριστό τριήμερο στη Ρόδο.

Φυσικά συμμετοχές θα γίνονται δεκτές απ’ όλα τα Δωδεκάνησα και από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί ο τρόπος συμμετοχής στο τουρνουά, καθώς και όλες οι λεπτομέρειες για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, στην οποία αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο στην καρδιά του καλοκαιριού.

Το μπάσκετ παίζεται και το καλοκαίρι και ο Γιάννης Γεωργαλλής με τους συνεργάτες του είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τα παιδιά στο τουρνουά 3 οn 3 με την ονομασία «12hoops».

Η πρωτοβουλία είναι πολύ καλή και εν μέσω της τουριστικής περιόδου, τα γήπεδα 3 on 3 θα αποτελέσουν «μαγνήτη» για όλους τους επισκέπτες στην καρδιά του Μαντρακίου και συγκεκριμένα πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου