Ενα ακόμη τουρνουά τέννις “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” ολοκληρώθηκε το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου

Ενα ακόμη τουρνουά τέννις “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” ολοκληρώθηκε το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου στα γήπεδα του ξενοδοχείου levante της marc warner στην παραλία Αφάντου .
Ήταν μεγάλη η έκπληξη για όλα τα μέλη του ΡΟΑ η διαπίστωση ότι υπάρχουν Ξενοδοχεία τέτοιου επιπέδου στην περιοχή μας .
Στον καινούργιο αυτό οικοδόμημα εκτός των κλασικών δομών πισίνες , σπα, γυμναστήρια διατίθενται ακόμα: Ποδήλατα υψηλής ποιότητας για οργανωμένες ή οχι περιηγήσεις .
Μαθήματα τέννις στα 6 γήπεδα για μικρούς και μεγάλους .
Μαθήματα καταδύσεων, μαθήματα ιστιοπλοΐας ,windsurfing, laser, katamaran, waterpolo κλπ.
Έχουμε ακούσει κατα καιρούς ότι το νησί μας χρειάζεται ποιοτικό τουρισμό ,στοχευμένο τουρισμό και αλλα πολλά που φαίνονται ωραία στην θεωρία.
Στο Λεβάντε ο διευθυντης κύριος Αντώνιος Στάμου το προσωπικό του ξενοδοχείου και του Marc Warner το κανουν πράξη τα τελευταία χρονια καθε μέρα.
Το διήμερο πραγματοποιήθηκαν αγώνες σε τρία ταμπλό :
Δίπλα ανδρών , δίπλα family , μονό ανηλίκων .
Συγκεκριμένα το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το family όπου συμμετείχαν οικογένειες με δυνατότητα αλλαγών μέσα στο παιχνίδι .
Έτσι ενώ ο αγώνας ξεκινούσε με μαμά και το γιό μπορεί να κατέληγε με το μπαμπά και τη κόρη .
Στον τελικό ο πολύπειρος Εμμανουήλ Σταμάτης με την κόρη του Βιργινία επικράτησε του Πιστόλα Θέμου και του γιού του Μιχάλη όπου έφθαςαν στον τελικό μετά απο τρεις νικηφόρους αγωνες για το καθε ενα απο τα ζευγάρια του τελικού .
Την δεύτερη μέρα τα μέλη απόλαυσαν μια ακόμα δραστηριότητα social tennis του marc Warner όπου 40 τουρίστες παίκτες τέννις κατέκλυσαν τα γήπεδα και έπαιξαν και αθλήθηκαν έντονα για αρκετή ωρα όπου ενα μεγάλο ποσοστό αυτών επέδειξαν και μεγάλη δεξιότητα .
Μετά την κλήρωση ξεκίνησαν τα δίπλα ανδρών όπου ολοκληρώθηκαν το βράδυ μαζί με τον τελικό του μονού των ανηλίκων.
Για άλλη μια φορά φάνηκε το υψηλό επίπεδο του τέννις στην περιοχή μας ενώ στο τελικο των ανηλίκων ο Πανάγος Ηλίας επικράτησε του Τριανταφυλλου Ευάγγελου στο tie break .
Στον τελικό των ανδρών οι Γιώρτσος Δημήτρης – Εμμανουηλ Σταμάτης επικράτησαν των Χατζηβασιλείου Τάκη και Δημήτρη σε έναν αγώνα που τελείωσε στις 20.00 το βράδυ .
Τις απονομές τίμησε με την παρουσία του ο διευθυντής του Levante beach Resort κύριος Στάμου Αντώνιος και το τουρνουά ολοκληρώθηκε με ενα πλούσιο βραδυνό αφήνοντας την καλύτερη γεύση και σε νικητές και σε ηττημένους .
Αξιοσημείωτη συμμετοχή η ομάδα του κυρίου Αράπη όπου είχε και διεθνή συμμετοχή αφού με τον Mark απο το Λονδίνο αποκλείσθηκαν στον αγώνα τους απο τους Γιωρτσο Εμμανουηλ όπου ήταν και οι νικητές του τελικού.
Ο πρόεδρος του ΡΟΑ κύριος Γιώρτσος ευχαρίστησε τον κύριο Στάμου για την πραγματικά υποδειγματική φιλοξενία την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεςιων καθώς και την ευγένεια που όλο το προσωπικό απο την πρώτη στιγμή επέδειξε ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου ή ακόμα και τον Μάιο όπου το Levante ξανανοίγει για τη νέα σεζόν .

IMG_2539 IMG_2535 IMG_2530 IMG_2533 IMG_2487

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest