Βίντεο-Σοκ: Τούρκος κτηνοβάτης βιάζει σκυλάκι στην μέση του δρόμου στη Κωνσταντινούπολη!

Ανατριχιαστικές εικόνες κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας στην συνοικία Χαμιντιέ του Καγίτχανε της Κωνσταντινούπολης. Στις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ένα άτομο το οποίο για αρκετά λεπτά βιάζει ένα σκυλί! Κάτοικοι της συνοικίας περιέγραψαν πως επι μέρες η συμπεριφορά του σκύλου ήταν αφύσικη, αλλά ότι μόνο αφού είδαν το βίντεο, κατάλαβαν τι συνέβαινε. Φιλόζωοι υπέβαλαν μήνυση και ζητάνε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί ο δράστης.

Στο βίντεο της 17ης Αυγούστου γύρω στις 02:00 το βράδυ φαίνονται μερικά σκυλιά. Στο 25ο λεπτό του βίντεο διάρκειας μιας ώρας, ένα άτομο μεσήλικο με λευκό πουκάμισο, αραιά μαλλιά και λερωμένο σακάκι, ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα πιάνει ένα σκυλί. Στα σκαλιά αρχίζει να παρενοχλεί το σκυλί με το χέρι του. Αργότερα μεταφέρει το σκυλί στον κενό χώρο κοντά στην σκάλα. Εκεί για περίπου 30 λεπτά συνεχίζεται η σεξουαλική παρενόχληση του ζώου.
Σύμφωνα με τα tourkikanea η τραγουδίστρια-κάτοικος της περιοχής και ταυτόχρονα ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων Σεβτζάν Ορχάν ανέφερε σχετικά : Το περιστατικό συνέβη στον πλαϊνό δρόμο από εκεί που μένω. Όλοι μας προσέχουμε τα ζώα στον δρόμο. Τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά τους είχε διαταραχθεί. Το σκυλί που το βιάζουν στο βίντεο, ήταν πολύ ήρεμο ζώο. Τις τελευταίες μέρες είχε αρχίσει να μας αποφεύγει. Σε κάποια ζώα είχε αλλάξει ακομη και το βάδισμα τους. Κάποια είχαν ακόμη και πληγές στα σεξουαλικά τους όργανα. Υποθέταμε τι γινόταν αλλά δεν ξέραμε ποιός το έκανε¨.

Δείτε το σχετικό ανατριχιαστικό βίντεο:

Pin It on Pinterest