Η τοπική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας “κράζει” την ωραία Όλγα

Τα κάτωθι εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. πόλεως Ρόδου, αφουγκραζόμενα και βιώνοντας τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν το νησί της Ρόδου και ειδικότερα τα προβλήματα που ανακύπτουν στο θέμα του τουρισμού, έλαβαν την πρωτοβουλία, παράλληλα με άλλες ενέργειες και ρεαλιστικές προτάσεις που έχουν διατυπώσει αλλά και θα διατυπώσουν στο μέλλον, να αποστείλουν την παρακάτω «Επιστολή-Πρόσκληση», στην Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη με θέμα «Η Ρόδος Αξίζει Περισσότερα».

Αξιότιμη Κα Υπουργέ Τουρισμού,
σας ευχαριστούμε πολύ για όλα τα “ευγενή” νούμερα που επιτύχατε στον τουρισμό, αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε ακόμα εν αναμονή της επισκέψεως σας.

Η Ρόδος, όντας η ναυαρχίδα του τουρισμού ( λόγω αναλογίας αφίξεων/μεγέθους και λόγω ιστορικότητας στον τουρισμό), το λιγότερο που περίμενε ήταν η συχνή εμφάνιση της Υπουργού στον τόπο που υποδέχεται 2.500.000 τουρίστες κάθε χρόνο. Αντ’ αυτού είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργοποιήσουμε το “Silver Alert” για να σας εντοπίσουμε. Με αυτόν τον τρόπο μας τιμάτε και μας ενισχύετε; ‘Οπως καταλαβαίνετε, είναι επιβεβλημένη η επίσκεψη σας στο νησί μας, που μπορεί να μη σας αποδίδει τις ψήφους του τόπου καταγωγής σας, ωστόσο αποδίδει με το παραπάνω στον κρατικό προϋπολογισμό.

Σας υποσχόμαστε φιλοξενία αντίστοιχη της Κρητικής, αρκεί να μη μειώσετε περαιτέρω τις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων προς όφελος της ψηφοθηρικά αποδοτικότερης “λεβεντογέννας”.

Mε εκτίμηση,
Τα εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Πόλεως Ρόδου
1) Γιώργος Αττιτής
2) Βασίλης Κουγιός
3) Τσαμπίκος Κουμεντής
4) Κατερίνα Κούρου
5) Μιχάλης Λοΐζος
6) Κατερίνα Πρεσβύρη
7) Φόνη Χατζηελευθερίου

Pin It on Pinterest

Share This