Τόνοι σκυλοτροφής δωρίστηκαν στο Κυνοκομείο Ρόδου

Μια τεράστια δωρεά σε σκυλοτροφή και μάλιστα υψηλής ποιότητας γέμισε τις αποθήκες του Κυνοκομείου Ρόδου έπειτα απο συνεργασία της εταιρείας Planet Pet με το petshop Limnos και το κυνοκομείο.

Τα δεκάδες αδέσποτα που φιλοξενούνται στο Κυνοκομείο της Ρόδου έχουν τεράστιες ανάγκες σε τροφές και φάρμακα και σίγουρα μια τέτοια δωρεά δίνει ανάσες ανακούφισης στο δύσκολο έργο της σίτισης και περίθαλψης τους.

Η μεγαλύτερη δωρεά που έγινε ποτέ!

Όπως κάθε χρόνο, για την παγκόσμια ημέρα των μικρών μας φίλων, ετοιμάζουμε κάτι ιδιαίτερο.

Φέτος πετύχαμε το ασύλληπτο.

11 παλέτες ολόφρεσκης τροφής απευθείας από το εργοστάσιο του εξωτερικού της Planet Pet. Για πολλούς μήνες τα σκυλάκια αλλά και τα γατάκια του κυνοκομείου έχουν εξασφαλισμένη τροφή.

Σημειώνουμε ότι η τροφή είναι κατηγορίας Super Premium και είναι ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες που λείπουν από τους μικρούς μας φίλους.

Ο όγκος της δωρεάς υπερχείλισε τις αποθήκες του κυνοκομείου οπότε χρειάστηκε η επιμέρους συνδρομή των petshop Limnos για να βοηθήσουν στην αποθήκευση αυτών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στον συντονισμό και στην επίτευξη του στόχου και φυσικά πάνω απ όλα την Planet Pet η οποία έδωσε το 1% από τον ετήσιο κέρδος της στο κυνοκομείο της Ρόδου επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη δωρεά για το νησί μας.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ