Τον έβαλε στον “πάγκο” ο Δήμαρχος και παραιτήθηκε

Παραιτήθηκε απο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Αφάντου Αναστάσιος Σπανός καθώς ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δεν ανανέωσε την θητεία του στην αντιδημαρχία.

Ο Τάσσος Σπανός είχε προκαλέσει δυσαρέσκεια με τις συγκρούσεις που συχνά δημιουργούσε παρακάμπτοντας τα τοπικά όργανα δημιουργώντας διχασμό στην τοπική κοινωνία του χωριού του.

Με την απόφαση του Δημάρχου να μην ανανεώσει την θητεία του, ο Τάσσος Σπανός δήλωσε παραίτηση και απο όλες τις θέσεις που κατέχει και παραμένει απλός δημοτικός Σύμβουλος.

Σε δήλωση του αναφέρει:

”Λόγοι προσωπικοί μου επιβάλλουν να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου.

Παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη που εκλέχθηκα, ως απλός δημοτικός σύμβουλος με πλήρη και απόλυτο σεβασμό στην εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Ρόδου, τους υπαλλήλους της Δ.Ε Αφάντου, της Δ.Ε Πεταλούδων και της ΔΕΡΜΑΕ για την αγάπη τους, την απόλυτη στήριξή τους και για την υποδειγματική συνεργασία που είχαμε”.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest