Το Προξενείο κατασκόπευε τα νησιά μας και οι Γκρίζοι Λύκοι μιλάνε για δικαιώματα στα Δωδεκάνησα

Την ίδια ώρα που το Τουρκικό Προξενείο στη Ρόδο είχε γίνει φωλιά κατασκόπων εις βάρος της χώρας μας οι Γκρίζοι Λύκοι μιλάνε για δικαιώματα στα Δωδεκάνησα και την διεκδίκηση τους.

Αφού αποδείχθηκε περίτρανα απο τις έρευνες των αρχών πως γραμματέας του Τουρκικού Προξενείου στη Ρόδο μαζί με τον συνεργό του στο πλοίο ΣΤΑΥΡΟΣ έστελναν δεκάδες πληροφορίες στη Τουρκία που αφορούσαν την δομή και την οργάνωση των Ελληνικών δυνάμεων στα Δωδεκάνησα σε μια κρίσιμη περίοδο, οι Γκρίζοι Λύκοι βγαίνουν πάλι στο προσκήνιο με προκλητικές δηλώσεις “ψάχνοντας δικαιώματα που έχουν στα Δωδεκάνησα”

Το φασιστικό, κόμμα «Γκρίζοι Λύκοι», γνωστό για τις ρατσιστικές του θέσεις κατά της Ελλάδας και όχι μόνο, συνεχίζει να προκαλεί τη χώρα μας.

Αυτή τη φορά οι Γκρίζοι Λύκοι βάζουν στο στόχαστρο τα Δωδεκάνησα, επιμένοντας με εξοργιστικό τρόπο ότι έχουν δικαιώματα πάνω στα νησιά μας!

Συγκεκριμένα ο Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ είναι ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος (ΜΗΡ) με τον ακροδεξιό Ερντογάν και πρόεδρος σε ένα Πολιτιστικό Ίδρυμα των Γκρίζων Λύκων. Ο όποιος «πολιτισμός» του βέβαια, δεν τον εμποδίζει να εκφράζει τις επεκτατικές του απόψεις για τα Δωδεκάνησα…

Σε βίντεο λέει μεταξύ άλλων και τα εξής : ¨Με εντολή του κυρίου Ντεβλέτ Μπαχτσελί, στις 9/9/2020 κάναμε πορεία “Αποφασιστικότητας για ανεξαρτησία” στην Σμύρνη. Ποιος ήταν ο σκοπός μας ; Να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα που έχουμε πάνω στα νησιά (Δωδεκάνησα). Και εκπροσωπώντας τα 12 νησιά με 12 ομάδες, κάναμε μια πορεία εκπροσώπησης από την πλατεία Τζουμχουριέτ ως την πλατεία Γκιουντογντού όπου ρίχτηκε ο εχθρός στη θάλασσα.

«Εμείς δηλώσαμε πώς στα Δωδεκάνησα έχουμε ιστορικά δικαιώματα και αυτά τα θέλουμε Πολλοί προδότες από μέσα, μας είπαν “Τι επιδιώκετε ; Να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα ;” Πριν ακόμα βγει από το λιμάνι το πλοίο μας το Oruc Reis, έλεγαν “Τι δουλειά έχει στην Ανατολική Μεσόγειο;

Θέλετε να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα και να δημιουργήσετε οικονομική κρίση;», είπε ο άκρως προκλητικός Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ με τη φασίζουσα νοοτροπία για την οποία διακρίνονται οι Γκρίζοι Λύκοι.

Υπενθυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες υπάρχει αυξημένη ένταση στα Ίμια μετά απο προκλήσεις των τουρκικών ακταιωρών σε βάρος Ελλήνων ψαράδων.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ