Το τελευταίο μήνυμα του Ρόμπιν Ουίλιαμς – Έστειλε βίντεο σε 21χρονη καρκινοπαθή με μηνύματα ελπίδας

Εβδομάδες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς αν και πάλευε με τους δικούς του δαίμονες, δεν παρέλειψε να ανακουφίσει όσους είχαν ανάγκη από το γέλιο και την ιδιαίτερη αύρα του.

Όπως έκανε στην περίπτωση μιας 21χρονης καρκινοπαθούς από τη Νέα Ζηλανδία στην οποία ο αδικοχαμένος ηθοποιός έστειλε ένα συγκινητικό βίντεο. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Sunday star Times» η νεαρή Βίβιαν Γουόλερ, που είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον πνεύμονα, του παχέος εντέρου και του ήπατος, βρισκόταν στο τελικό στάδιο και θέλησε να πραγματοποιήσει μερικές επιθυμίες της πριν επέλθει το μοιραίο.

Ανάμεσα στα όσα είχε στη λίστα της, ήταν να συναντήσει από κοντά τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της και να προλάβει τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους.

Ωστόσο, επειδή η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεπε τα πολύωρα ταξίδια, ένας φίλος της επικοινώνησε με τον Ουίλιαμς και εκείνος με τη σειρά του της έστειλε το συγκινητικό βίντεο. Σε αυτό ο ηθοποιός, με το γνωστό του τρόπο, της λέει χαρακτηριστικά:

«Γεια σου Βίβιαν, εδώ Ρόμπιν Ουίλιαμς. Τι γίνεται εκεί, στη Νέα Ζηλανδία;», ακούγεται να λέει ο δημοφιλής ηθοποιός υιοθετώντας μάλιστα και νεοζηλανδέζικη προφορά. «Σου στέλνω την αγάπη μου, όπως και στον Τζακ και τη Σόφι. Τώρα μπορείς να με βγάλεις από τη λίστα σου», καταλήγει.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο σύζυγος της Βίβιαν.

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest