Το νέο τουριστικό πρότυπο ξεκινάει από τη Ρόδο με μία επένδυση που φιλοδοξεί να φέρει νέα πνοή στα πράγματα

Τα ELLA RESORTS, ξεκινούν δυναμικά και στόχος τους είναι να αλλάξουν το τουριστικό τοπίο στην Ελλάδα. Η Ρόδος αποτελεί μία στρατηγική επιλογή καθώς πρωταγωνιστεί σταθερά στα τουριστικά δρώμενα της χώρας και αποτελεί το βαρόμετρο για την ελληνική αγορά.

Τί παραπάνω έχουν να προσφέρουν τα ELLA RESORTS θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί. Ο ήλιος και η θάλασσα που τόσο περήφανα διαφημίζουμε ως τουριστικό θέλγητρο, δεν αποτελεί προνόμιο μόνο του συγκεκριμένου resort. Η αλήθεια είναι πως διαχρονικά η Ελλάδα τοποθετείται ως καλοκαιρινός προορισμός εστιάζοντας στα γαλάζια νερά, στις χρυσαφένιες αμμουδιές, στον καυτό ήλιο, τα λευκά σοκάκια στα νησιά και τα αναρίθμητα αρχαιολογικά ευρήματα. Σπάνια όμως έχει υπάρξει αναφορά στην κουλτούρα των κατοίκων, στη γαστρονομία της κάθε περιοχής, στην εξαιρετική πρώτη ύλη που παράγει η ελληνική γη, στις μοναδικές συνταγές, στις διαφορετικές τοπικές συνήθειες. Η καθημερινότητα των κατοίκων και οι ιστορίες τους, όλα αυτά δηλαδή που συνθέτουν τελικά το παζλ της ελληνικής φιλοξενίας, δεν ήταν ποτέ στο επίκεντρο μιας τουριστικής επένδυσης.

Αυτή είναι η καινοτομία των ELLA RESORTS.

Ένα τουριστικό πρότυπο υψηλών προδιαγραφών τόσο όμως διαφορετικό, αυθεντικό και απόλυτα ελληνικό, καθώς διαφοροποιείται σημαντικά από το απρόσωπο διεθνές μοντέλο.

Ο τρόπος λειτουργίας των ELLA RESORTS θέτει στο επίκεντρο την τοπική κοινωνία. Επιδιώκει την ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων μαζί της και επενδύει στις σύγχρονες ανέσεις πάντα όμως με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Αυτός ο διαφορετικός, ελκυστικός και ταυτόχρονα αυθεντικός τρόπος προσέγγισης του τουρισμού, στοχεύει στη συνολική εμπειρία του ταξιδιώτη και φιλοδοξεί να τοποθετήσει τη Ρόδο και τα ELLA RESORTS στις κορυφαίες επιλογές.

Στα ELLA RESORTS πρωταγωνιστούν οι άνθρωποι

Ποιοι είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές ενός τόπου; Οι κάτοικοί του! Τα ELLA RESORTS το γνωρίζουν και δίνουν μεγάλη σημασία σ ’αυτό. Γιατί αυτό που θα μετατρέψει μια απλή διαμονή σε αυθεντική φιλοξενία και ένα ταξίδι σε εμπειρία ζωής, είναι οι άνθρωποι. Αυτοί κάνουν πάντα τη μεγάλη διαφορά. Είναι αυτό που νιώσαμε κατά την παραμονή μας σε έναν τόπο και αυτό που τελικά θυμόμαστε. Επιδιώκοντας να είναι σε ένα συνεχή διάλογο με τον τόπο και τους ανθρώπους του, ο Όμιλος στελεχώνει το ξενοδοχειακό δυναμικό με ντόπιο πληθυσμό. Έτσι οι μονάδες ELISSA και HELEA των οποίων οι πόρτες ανοίγουν Ιούνιο και Ιούλιο αντίστοιχα, βασίζουν τη λειτουργία τους ακριβώς σ’ αυτή τη φιλοσοφία· να απασχολούν επαγγελματίες του τουρισμού, Ροδίτες στην πλειοψηφία τους.

Back to Paradise

Δύο ιστορικά ξενοδοχεία της περιοχής, τα Amilia Mare και Paradise Village αξιοποιούνται από τα ELLA RESORTS με σκοπό να σηματοδοτήσουν κάτι πραγματικά ουσιαστικό, το σεβασμό στην ιστορία του τόπου και των κατοίκων του.

Οι καινούργιες κτηριακές εγκαταστάσεις είναι πλήρως εναρμονισμένες στις σύγχρονες ανάγκες, ακολουθώντας όμως όλα τα πρότυπα της βιώσιμης ανάπτυξης και θέτοντας την τεχνολογία, τη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα μέρος της καθημερινής εμπειρίας του πελάτη μετατρέποντας τις διακοπές σε εμπειρία ζωής για τον επισκέπτη.

Όλοι μπορούν να βρουν το ELLA RESORT που τους ταιριάζει

Οικογένεια με παιδιά; Ζευγάρι που προτιμά την ησυχία και την ιδιωτικότητα; Υπάρχει ένας προορισμός με ταυτότητα, υψηλή αισθητική και σύγχρονες ανέσεις για όλους. Με το HELEA, να απευθύνεται περισσότερο στις ανάγκες μιας οικογένειας και το ELISSA, να αφουγκράζεται πιο συνειδητά τις απαιτήσεις των ζευγαριών, τα ELLA RESORTS λένε ένα δυνατό «έλα» σε όλους, στοχεύοντας να γίνουν η πρώτη επιλογή για ταξιδιώτες κάθε ηλικίας και τρόπου ζωής. Δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες και τη μοναδικότητα των στιγμών και προσκαλούν τον επισκέπτη να ζήσει μια εμπειρία ζωής.

Pin It on Pinterest

Share This