Το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος», καλωσορίζει τη νέα χρονιά με νέες δράσεις

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος», καλωσορίζει τη νέα χρονιά με νέες δράσεις που απευθύνονται σε όλους τους συμπολίτες μας, αλλά και εξειδικευμένα στην πληθυσμιακή ομάδα των γονέων.

Οι δράσεις μας προσαρμοσμένες πάντα στις νέες συνθήκες υλοποιούνται διαδικτυακά, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα προσέγγισης μεγαλύτερου αριθμού ενδιαφερομένων καθώς και την ανάπτυξη συνεργασιών με φορείς και δομές που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων. Πιο συγκεκριμένα, για το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται:

  • Η έναρξη της δράσης: « Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί».
  • Ανοιχτές διαδικτυακές συζητήσεις με γονείς μαθητών Α΄βάθμιας &Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Υλοποίηση «κλειστής» ομάδας γονέων μαθητών Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης που θα αξιοποιεί τη σύγχρονη και ασύγχρονη διαδικτυακή επικοινωνία.
  • Διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς μαθητών των ΕΠΑΛ Ρόδου & Κω. Η δράση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Συντονίστρια Παιδαγωγικού Έργου Υγείας Πρόνοιας, Ευεξίας Νοτίου Αιγαίου& Κρήτης και το Κέντρο Πρόληψης Κω «Ιπποκράτης».
  • Ανάρτηση μαγνητοσκοπημένων βίντεο – συζητήσεων, με διαφορετικό προσκεκλημένο κάθε φορά στο κανάλι της «Διόδου» στο YouTube και θα αφορούν σε θέματα που σχετίζονται με την πανδημία (επιπτώσεις –προτάσεις διαχείρισης κ.α.)

Οι ημερομηνίες έναρξης και υλοποίησης καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για τις παραπάνω δράσεις θα ανακοινώνονται στη σελίδα του Κ.Π. «Δίοδος» στο Facebook: https://www.facebook.com/diodos.rhodes/

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2241077205 και στο email: [email protected]

Σας ευχόμαστε μια όμορφη χρονιά, με ασφάλεια και πολλά όνειρα.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ