Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δώρισε Mini Bus στο Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ»

Η πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι ωφελούμενοι του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το «ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» για την μεγάλη και σπουδαία δωρεά που προσέφεραν κατόπιν αιτήματος του συλλόγου.

Ένα καινούριο λεωφορείο τύπου MINI BUS μάρκας  Mercedes- Benz Sprinter 23 θέσεων για τις ανάγκες μετακίνησης των ωφελουμένων του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» που εκτός από την καθημερινή τους μετακίνηση, θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους μέσα από οργανωμένες εκπαιδευτικές εκδρομές – επισκέψεις με στόχο την κοινωνική τους ένταξη.

Οι ενέργειες του «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», που πάντα στοχεύουν στον Άνθρωπο, την Υγεία, την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Τέχνη, τα Άτομα με Αναπηρία, τα Γράμματα και την Επιστήμη, αναδεικνύουν το πλούσιο έργο και την αξιόλογη πορεία του Ιδρύματος, που αποτελούν στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, παράδειγμα προς μίμηση και για τα άλλα ιδρύματα της χώρας.

Ένα όνειρο για όλους εμάς πραγματοποιήθηκε χάρη στους ανθρώπους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ένα Ίδρυμα που βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη!

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This