Το γλωσσάρι του iPhone & iPad

Βασική ορολογία γλώσσας των χρηστών iPhone & iPad

→Γλωσσάρι iPhone & iPad : Επεξηγήσεις
Το λεξικό όρων του iPhone:

Activate:     Διαδικασία κατά την οποία δίνεται πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής (από «slide for emergency» μεταβαίνουμε στο «slide to unlock» )
Baseband:     Το baseband ελέγχει την επικοινωνία μεταξύ του τηλεφώνου και του λειτουργικού συστήματος. Όποτε το iPhone προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πύργο δικτύου – είτε για κλήση είτε για data- το πραγματοποιεί μέσω του Baseband. Αυτό είναι υπεύθυνο για την επιβεβαίωση της εγκυρότητας της κάρτας SIM.
Cydia:     Ο αντίπαλος του Installer. Παρουσιάστηκε αρκετά αργότερα από τον Installer και πλέον αποτελεί αδιαφησβήτητα τον νικητή της μεταξύ τους μονομαχίας. Είναι η 1η εφαρμογή η οποία θα εγκατασταθεί μετά το Jailbreak.
DFU Mode     (Device Firmware Update): Για να “μπείτε” σε DFU mode συνδέστε το iPhone με το καλώδιο USB στον H/Y σας και ανοίξτε το iTunes. Κρατήστε πατημένα τα sleep/wake και home buttons για περίπου 7 δευτερόλεπτα. Η συσκευή θα κάνει Reboot. ΠΡΙΝ δείτε το μηλαράκι της Apple πρέπει να έχετε ήδη αφήσει το sleep/wake ενώ συνεχίζετε να κρατάτε πατημένο το home button μέχρι το iTunes να εντοπίσει το iPhone σε Recovery mode.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Pin It on Pinterest