Το «έσκασε» από τον Ευαγγελισμό με κορονοϊό και δεν το μετανιώνει: Δεν υπάρχει ιός, θέλουν να μας κλείσουν σε καραντίνα

Ένας νεαρός το έσκασε το Σάββατο από τον Ευαγγελισμό έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό και δηλώνει αμετανόητος, καθώς ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ιός και πως θέλουν να μας κλείσουν όλους σε καραντίνα.

«Δεν υπάρχει κορονοϊός, τώρα τι μου λέτε εσείς. Απλά είναι τα πράγματα δεν υπάρχει τίποτα. Το κάνανε μόνο και μόνο για να μας βάλουν σε καραντίνα», δήλωσε ο 26χρονος στο MEGA.

Στη συνέχεια ο «φυγάς» του Ευαγγελισμού ανέφερε: «Μόλις ένιωσα ότι είμαι καλά, και μου λέει ο σεκιουριτάς “αγόρι μου είσαι καλά, μπορείς να φύγεις, μην περιμένεις τόση ώρα”, έφυγα. Τι να περίμενα; Το τρόλεϊ; Αφού βλέπω ότι νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν βήχω. Άμα με βάλεις να παίξω ένα μπασκετάκι με έναν, θα πεις “αυτός τώρα έχει ίωση;”».

Ο 26χρονος ωστόσο δίνει τη δική του εκδοχή: «Κοιμήθηκα στο air condition από κάτω, πόναγα που πόναγα, πήγα στο νοσοκομείο, μου έκαναν εκεί κάτι εξετάσεις, μου λέει “είσαι καλά”, μου έκανε δυο ενέσεις παυσίπονες, σηκώθηκα και έφυγα.

Προσπαθούν να κάνουν το θέμα βούκινο για να μας κλείσουν όλους σε καραντίνα. Μην πιστεύεις ότι έχω κορονοϊό και έχω 3 παιδιά στο σπίτι και κάθομαι».

Ο 26χρονος έφτασε στο νοσοκομείο στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και εκεί έμεινε σχεδόν ως τα μεσάνυχτα κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με το MEGA η αναμονή φαίνεται ότι τον κούρασε και παρ’ ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν για το θετικό αποτέλεσμα και ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία, εκείνος, αποφάσισε να φύγει.

«Δεν βλέπω, όμως, να την έχω την ίωση, δεν έχω ούτε συμπτώματα, ούτε βήχω, ούτε μου κόβεται η αναπνοή, ούτε έχω πυρετό. Πώς γίνεται; Να μην έχω τίποτα από αυτά και να είμαι φυγάς του κορονοϊού. Αυτό έγινε. Τι φυγάς;», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This