«Το Χριστουγεννιάτικο Ρεσιτάλ μου» Μουσική Εκδήλωση του «ΡΟΔΙΩΝ Ωδείον» και των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Η εορταστική (και καθιερωμένη, πλέον) χριστουγεννιάτικη συναυλία του “Ροδίων ωδείον” και των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία” πλησιάζει!

Σπουδαστές και καθηγητές του μουσικού τμήματος σας προσκαλούν στην εκδήλωση, που ετοίμασαν με χαρά και γιορτινή διάθεση. Σολίστες και μουσικά σύνολα θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μουσικές του κόσμου.

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Καλλιπάτειρα”.

Η ομάδα καθηγητών του «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» με Διευθυντή τον κ. Γιώργο Ξανθόπουλο, καθώς και οι καθηγητές του μουσικού τμήματος των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» με συντονιστή τον κ. Ιωάννη Χατζή προετοίμασαν τους μαθητές και τις μαθήτριες στο πιάνο, την κιθάρα, το βιολί, το ακορντεόν, τη φλογέρα, το φλάουτο, τα ντραμς, τη μαρίμπα και το τραγούδι. Η ομάδα των καθηγητών αποτελείται από τους: Ματίνα Μάστορα, Ελευθερία Ζαράκη (τραγούδι), Άντζελα Σπανού, Ματίνα Μακέστα, Πηνελόπη Καλαφατά (πιάνο), Τάσος Αναστασιάδης (βιολί και ορχήστρα), Enkeleida Tahiraji (βιολί), Ιωάννα Καζαντζίδη (βιολοντσέλο), Νεκτάριος Αυγενικός, Μαρία Καμπάνη, Ελένη Γιαννά, και Γιάννης Χατζής (κιθάρα) και Γιώργος Ξανθόπουλος (φλάουτο, κρουστά).

Είσοδος ελεύθερη

Χορηγοί επικοινωνίας:  Rodosreport.gr , Ραδιόφωνο Λυχνάρι, RodosEvents.gr, Dimokratiki.gr, Rodiaki.gr, Iporta.gr, lotosinfo, Εν λευκώ.

Pin It on Pinterest

Share This