Γύρισε σπίτι και το βρήκε μισό – Η γυναίκα του πούλησε το μερίδιό της και η εταιρία το κατεδάφισε [εικόνες]

Ο 52χρονος Luis Geraldo dos Santos από τη Βραζιλία γύρισε από τη δουλειά του και βρήκε το σπίτι του κυριολεκτικά μισό.

Η εν διαστάσει σύζυγός του αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιο της στην εταιρία που χτίζει δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

undefined

Το ζευγάρι αν και είχε χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια ζούσε μαζί εδώ κάτω από την ίδια στέγη. Ο 52χρονος Luis Geraldo dos Santos, δεν πίστευε στα μάτια του όταν γυρνώντας από τη δουλειά του αντίκρισε το μισό του σπίτι κατεδαφισμένο.

Η γυναίκα του Edileza είχε μετακομίσει στο σπίτι του ηλικιωμένου πατέρα της αφού προηγούμενος παραχώρησε έναντι αμοιβής το μισό σπίτι που της ανήκε.

Πατέρας τριών παιδιών, ο Luis, ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η εν διαστάσει σύζυγός του, θα αποφάσιζε να δεχθεί την προσφορά του Συμβουλίου και χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα να επιτρέψει την κατεδάφιση του μισού σπιτιού.

undefined

«Ηρθα στο σπίτι από τη δουλειά και σκεφτόμουν τι ωραία που θα είναι τώρα που η γυναίκα μου θα έχει φύγει και θα έχω όλο το σπίτι στη διάθεση μου» δήλωσε ο 52χρονος στην Daily Mail και πρόσθεσε:«Αλλά όταν γύρισα και είδα το σπίτι μου κομμένο στα δυο δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου».


«Το σπίτι είναι κομμένο ακριβώς στην μέση. Το καθιστικό το οποίο εγώ και η γυναίκα μου είχαμε από κοινού είναι κομμένο στην μέση ακόμα και η τραπεζαρία όπου τρώγαμε μαζί λείπει» συμπλήρωσε.

undefined

«Και σαν να μη έφτανε όλο αυτό έχω να κάνω ντους εδώ 15 μέρες. Οταν κατεδαφίστηκε η δική της πλευρά έκοψαν την παροχή του νερού. Επιτέλους κατάφερα να απαλλαγώ από αυτήν και να τι με βρήκε, βρωμάω. Θα μπορούσε να είναι αστείο αν δεν ήταν τόσο σοβαρό» δήλωσε.

undefined

 

Pin It on Pinterest