Το άθλημα στη Ρόδο που μπορούν να συμμετέχουν αθλητές  από 4 έως και 90  χρονών 

Υπάρχει άθλημα στη Ρόδο που μπορούν να συμμετέχουν αθλητές  από 4 έως και 90  χρονών με αγώνες όλο το χρόνο στο νησί, με τουρνουά στα γύρω νησιά, με δυνατότητα συμμετοχής σε τουρνουά σε όλη τη χώρα, την Ευρώπη ή τον υπόλοιπο κόσμο ;

Η απάντηση έρχεται από το άθλημα του τένις .
Ένα άθλημα που προσφέρει απίθανες συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους που μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει για πολλά πολλά χρόνια.
Πρόσφατα όλη η Ελλάδα άρχισε να εξετάζει καπως επιφυλακτικά το πάλαι ποτέ άθλημα για λίγους και χωρις να κρύψει ότι γοητεύεται από αυτό αφέθηκε στο να το παρακολουθεί έστω και με ελαφρώς ποδοσφαιρική απόχρωση .
Στα ψυχολογικά οφέλη μέσα από την έκκριση ντοπαμινών και όλων αυτών των παραγόντων που όλα τα αθλήματα προσφέρουν στον άνθρωπο πρέπει στο τενις να προσθέσουμε τα τεράστια οφέλη για την καρδιά καθώς η φύση του αθληματος είναι τετοια που εκατοντάδες νέες έρευνες αποδυκνειουν την τεράστια συμβολή στην υγεία των αθλουμένων .
Σε ένα τέτοιο περιβάλλον στο ΡΟΑ (Ροδιακός όμιλος αντισφαίρισης ) όλη τη διάρκεια του έτους διεξάγεται ένα πρωτάθλημα με την ονομασία RHODES RANKING CHALLENGE .
Συμμετάσχουν σε αυτό αθλητές όλων των ηλικιών (συμπληρωμένα 14 ) με σκοπό την επικράτηση των 8 καλύτερων στο τέλος του έτους .
Ο κάθε συμμετέχοντας προσπαθεί να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στέλνοντας προκλήσεις-προσκλήσεις μέσω μια online πλατφόρμας του ΡΟΑ σε αθλητές που βρίσκονται έως και 4 θέσεις πιο ψηλά στη βαθμολογία από τους ίδιους .
Το τέλος του Μάρτη βρίσκει την κατάταξη των 20 πρώτων από τους συνολικά 70 συμμετέχοντες ως εξής :
Ενσωματωμένη εικόνα

Για να δούμε θα καταφέρει ο κύριος Φώκιαλης να διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή ή οι πιθανοί μνηστήρες Χατζηβασιλείου, Χρυσοβεργης, Νικηταράς και Χατζημιχάλης θα εκτοπίσουν τον «βασιλιά» από το θρόνο ;;

Pin It on Pinterest

Share This