Το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου ευχαριστεί θερμά τη Μ.Κ.Ο. Διαδρομή Ελπίδας

Με την παρούσα επιστολή σύσσωμο το 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου ευχαριστεί θερμά τη Μ.Κ.Ο. Διαδρομή Ελπίδας, την Τσαμπίκα Κοντόγιαννου και τον Ιάκωβο Δαμιανό, για την υποστήριξή τους αλλά και για την ευαισθησία που επιδεικνύουν κάθε φορά, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα και τις ανάγκες του τόπου μας.

Η γενναιόδωρη χρηματική συνεισφορά σας, ύψους 2.500 ευρώ εξασφάλισε την αγορά και τοποθέτηση:

(α) 2 Διαδραστικών Πινάκων Αφής – 2 Βιντεοπροβολέων Οροφής, και

(β) 2 Εκτυπωτών.

Αποδείξατε για άλλη μια φορά έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό σας, αλλά και την υποστήριξή σας, στην τοπική μας κοινωνία. Η φετινή προσφορά σας στο Νηπιαγωγείο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας.

H γενναιόδωρη κίνησή σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αναδεικνύει το ήθος σας και τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης. Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύετε έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που βιώνουμε και στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των παιδιών μας, η προσφορά σας αυτή, συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου μας, βοηθώντας μας να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης.

Αυτή η επιστολή μας αποτελεί ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας έναντι αυτής της αξιέπαινης πράξης σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Διαδρομή Ελπίδας!

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου – ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη για την παρουσία του στο Νηπιαγωγείο μας, αλλά και την άμεση ανταπόκρισή του στις ανάγκες μας.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μας, ζητήθηκε από τον κ. Κολιάδη η δική του συμβολή, ως μέλους της διοίκησης του Δήμου, στην αναβάθμιση του Νηπιαγωγείου μας. Σύντομα με την πολύτιμη βοήθεια του το Νηπιαγωγείο μας θα έχει νέο εκπαιδευτικό – παιδαγωγικό υλικό. Αναλυτικότερα θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ. Κολιάδη!

Στο 3ο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης, θέτοντας διαρκώς νέους στόχους και βάζοντας τα θεμέλια για ένα σχολείο ζεστό και ανθρώπινο, ποιοτικό και πολύπλευρο, ένα σχολείο ανοιχτό στο κόσμο, ευέλικτο κι ευχάριστο.

Pin It on Pinterest

Share This