Κωνσταντίνος Τύρελης : Οι μεγάλες αποφάσεις θέλουν ένστικτο, οι μικρές λογική!

  • Πως αποφασίσατε τη συμμετοχή σας σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με ποια κριτήρια επιλέξατε το ψηφοδέλτιο του Χατζηευθυμίου?

Το «δεν ανακατεύομαι εγώ με αυτά» δηλαδή η άρνηση της συμμετοχής στα κοινά αποτελεί την χειρότερη πολιτική πράξη για κάποιον που αγαπάει πραγματικά τον τόπο του. Τον Χατζή Χατζηευθυμίου δεν τον γνωρίσαμε σήμερα. Θεωρώ ότι τα τελευταία 20  χρόνια δυο είναι οι τετραετίες που ξεχώρισαν. Η λαμπρή, γεμάτη από έμπνευση, όρεξη  και έργα πρώτη τετραετία του Γιώργου Γιαννόπουλου και η περίοδος 2006-2010 του Χατζή Χατζηευθυμίου μία τετραετία  που έχει αποτιμηθεί θετικά από τους πολίτες, με ένα μετρήσιμο έργο στην πόλη της Ρόδου.   Ο Χατζής Χατζηευθυμίου πιστεύω ότι είναι ο δήμαρχος των μεγάλων αποφάσεων και ο χαρακτήρας που ποτέ δεν υπολογίζει το προσωπικό κόστος. Αυτό και μόνο με καλύπτει.

  • Από τι νομίζετε ότι η Ρόδος έχει ανάγκη και τι θα προσπαθήσετε άμεσα να αποκαταστήσετε;

Οραματιστήκαμε μια άλλη Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιο ασφαλή, κοινωνική  και προσβάσιμη για τον πολίτη αφήνοντας πίσω της παλαιοκομματικές αντιλήψεις. Έχουμε ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και άφθονο φυσικό και υλικό πλούτο όμως υπάρχουν μοναδικά σημεία σε όλο το νησί που με ένστικτο, έμπνευση, απόλυτο στόχο και σκληρή εργασία μπορούν να αξιοποιηθούν και να γίνουν νέα σημεία αναφοράς στους επισκέπτες.    Η καθαριότητα, η κοινωνική προστασία του πολίτη, το οδικό δίκτυο και τα μη προσβάσιμα πεζοδρόμια σε ολόκληρο το νησί και ο κυκλοφοριακός «βραχνάς» με τις ανύπαρκτες θέσεις στάθμευσης για την πόλη της Ρόδου αποτελούν  άμεσες προτεραιότητες. Ακόμη, θεωρώ ότι είναι αδιανόητο για ένα νησί που κατέχει την τέταρτη θέση στο κόσμο σε ηλιοφάνεια να μην έχει ακόμη βρεθεί η ιδανική λύση για την επιμήκυνση της τουριστικής σαιζόν.

  • Ποιο είναι το κομμάτι στην αυτοδιοίκηση που πιστεύεις ότι θα μπορούσες να προσφέρεις  περισσότερο ;

Για να μπορέσει κάποιος να δώσει αλλά και να αφήσει το δικό του στίγμα θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που πραγματικά αγαπά. Αυτό που με εμπνέει  και ταυτόχρονα με ενθουσιάζει είναι η δημιουργία…σε οποιοδήποτε τομέα.  Και δεν μιλάω για μεγαλόπνοα έργα αλλά για μικρές και απλές  λεπτομέρειες-πινελιές που θα δώσουν μια διαφορετική εικόνα και αύρα στο νησί μας.

Ποιο είναι το μότο σας;

Οι μεγάλες αποφάσεις θέλουν ένστικτο, οι μικρές λογική!

Πηγή :.readfree.gr

Pin It on Pinterest