Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται ο “Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές” του Δήμου Ρόδου

Ο “Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές” του Δήμου Ρόδου, ο οποίος τελεί υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ολοκληρώνεται την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με τους όρους του “Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης για τους μαθητές”:

  1. την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

  2. ώρα 1μ.μ. – 3μ.μ.

  3. στο ισόγειο του Δημαρχείου Ρόδου (Πλατεία Ελευθερίας 1)

θα γίνει από εκπροσώπους των σχολείων του Δήμου Ρόδου η παράδοση των κουπονιών συμμετοχής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Ακολούθως, αφού γίνει η σχετική καταμέτρηση των κουπονιών, ανά σχολικό τμήμα, από την αρμόδια συμβολαιογράφο, θα γίνει η ανακήρυξη των τριών (3) σχολικών τμημάτων, που θα έχουν ανακυκλώσει τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης).

 

Τα τρία (3) πρωτεύοντα σχολικά τμήματα Πανελλαδικά θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα – δώρα έπαθλα, τα οποία είναι:

v  1ο Δώρο – Έπαθλο:

Ταξίδι 4 ημερών στο Ροβανιέμι (ΛΑΠΩΝΙΑ), με επίσκεψη στο χωριό του Άι Βασίλη, στο Snow Village, συμμετοχή σε Snowmobile σαφάρι και ένα Tablet, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

v  2ο Δώρο – Έπαθλο:

Ταξίδι 4 ημερών στη Ρόδο, με ξενάγηση στα αξιοθέατα της Ρόδου (Παλαιά Πόλη, Παλάτι των Ιπποτών, επίσκεψη στην Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, Ενυδρείο κ.ά.) και ένα Smartwatch, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή.

v  3ο Δώρο – Έπαθλο:

Ένα (1) ποδήλατο και μια (1) Αction Camera,  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στην περίπτωση που το 1ο ή 2ο σχολικό τμήμα πανελλαδικά που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευασίες είναι Νηπιαγωγείο ή Δημοτικό Σχολείο, τότε τα ΔΩΡΑ-ΕΠΑΘΛΑ θα είναι (για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος):

  • 1ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:
    Είκοσι (20) ημερήσιες εισόδους σε Fun Park της Αττικής & ένα (1)  Tablet.

 

  • 2ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:

Μονοήμερη εκδρομή στον Πολυχώρο Δράσης, Αθλητικής Ψυχαγωγίας και Παιχνιδιού  “The Ranch” στην ορεινή Κορινθία (με μεταφορά, εισιτήριο εισόδου και γεύμα) , μία (1) επίσκεψη στο “Αττικό Ζωολογικό Πάρκο” (με μεταφορά, εισιτήριο και σνακ) και ένα (1) Smartwatch.

 

Η «Τελετή Απονομής των Επάθλων» στα τρία (3) πρωτεύοντα σχολικά τμήματα θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία η οποία θα καθοριστεί σύντομα.

Pin It on Pinterest

Share This