Την πλήρη ανακαίνιση του ιατρείου της Τ.Κ. Κοσκινού, ανέλαβε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου

Την πλήρη ανακαίνιση του ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Κοσκινού ανέλαβε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου. Το πλήρως ανακαινισμένο ιατρείο παραδόθηκε από τους εκπροσώπους του Τμήματος Ρόδου, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018. Στη σεμνή τελετή παράδοσης που ακολούθησε, τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος.

Το Τμήμα Ρόδου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Νιωτάκης, ο Δ/ντης Φιλανθρωπίας κ. Εμμανουήλ Καμπαστάνας και ο Δ/ντης Ελληνισμού Δρ. Γεώργιος Παπαντωνάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ρόδου κ. Βασίλειος Ψυλλάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κοσκινού κ. Νικόλαος Μανωλάγκας και η Επιμελητής Α’ Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Κοσκινού Δρ. Έλλη Ζήση.

Μετά το πέρας του αγιασμού άπαντες ευχαρίστησαν τα μέλη του Τμήματος Ρόδου για την σημαντική αυτή δωρεά και τόνισαν τη σημασία που έχει το ιατρείο για την τοπική κοινωνία.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου κ. Γιαννικουρής, αφού ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο και τους παρευρισκομένους για τη παρουσία τους, τόνισε τη σημαντικότητα της στήριξης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ευαίσθητος τομέας της περίθαλψης, λέγοντας χαρακτηριστικά:..«Το Τμήμα Ρόδου συνεχίζοντας το έργο του και την προσφορά του στον ευαίσθητο τομέα της υγείας στο νησί μας, σήμερα δωρίζει καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους γιατρούς, αλλά κυρίως καλύτερες συνθήκες περίθαλψης για τους ασθενείς συμπολίτες μας. Με αυτές τις σκέψεις ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και καλή χρονιά με ..ΥΓΕΙΑ».

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου τις προηγούμενες ημέρες σε αγαστή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, παρέδωσε και εφέτος τμηματικά στις 17, 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2018, 1.000 κιλά τρόφιμα για τις ανάγκες της «Μέριμνας» του Κοινωνικού Παντοπωλείου  της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.     

Η φιλανθρωπία και η προσφορά μας, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία είναι βασική προτεραιότητα για εμάς και θα συνεχιστεί στο προσεχές μέλλον προς όφελος των κατοίκων της περιοχής ευθύνης μας.

Καλές γιορτές και ένα 2019 καλύτερο.