Την ΝΔ εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου στην Κάρπαθο η Μίκα Ιατρίδη

Τη ΝΔ και τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε η Μίκα Ιατρίδη στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Η π. βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους συμπατριώτες της και να συνομιλήσει με τα στελέχη της ΝΔ για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του ακριτικού νησιού.

Με την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων η Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολουθήσαμε σήμερα στην Κάρπαθο τις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμότης Θεοτόκου.

Για μια ακόμα φορά, οι ακρίτες νησιώτες δείξαμε την πίστη στις δυνατότητες μας, την αγάπη για τον τόπο μας και τον απέραντο σεβασμό που τρέφουμε απέναντι στους προγόνους μας, που φρόντισαν τα νησιά μας να είναι ελληνικά.

Την ίδια στιγμή, ατενίσαμε και τον ουρανό της Καρπάθου, εκεί που ο Σμηναγός Ηλιάκης θυσιάστηκε για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα των νησιών μας, τιμώντας και αυτός την μακραίωνη παράδοση των Ελλήνων μαχητών, σε αέρα, στεριά και θάλασσα.

Στείλαμε σήμερα, εντός και εκτός, ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι από τα νησιά μας ξεκινά η Ελλάδα μας. Πιστοί στις οικογενειακές μας παραδόσεις, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να δημιουργούμε για τον τόπο μας, για τη χώρα μας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, σε όλον τον κόσμο».