Την Δευτέρα ξεκινάει το τουρνουά τένις Rhodes Open ITF SENIOR


Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε μια συνδιοργάνωση  με το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης θα φιλοξενήσει το Rhodes Open την εβδομάδα από τις 24 έως τις 28 του Απριλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν κλείσει, για ένα τουρνουά που υπόσχεται μια εμπειρία ζωής.
Εναρμονισμένο με την προσπάθεια και το όραμα της περιφέρειας για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου το συγκεκριμένο τουρνουά είναι μια πρώτη απόπειρα για προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού καθώς αναφέρεται σε Έλληνες και ξένους αθλητές από 35 έως 80 ετών που συνδυάζουν διακοπές με αθλητισμό.
Ο Λονδρέζος διευθυντής του τουρνουά Dick Bedrosian επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Ρόδο ενώ το στοίχημα για τους ανθρώπους του ΡΟΑ και του τμήματος τουρισμού της περιφέρειας είναι μεγάλο καθώς η επιτυχία του συγκεκριμένου τουρνουά θα κληροδοτήσει την διοργάνωση σε ετήσια βάση και για τις επόμενες χρονιές.
Κυριακή αναμένονται ακόμα η επιδιαιτητής Τερέζα Ταμπόση, η πρόεδρος των Ελλήνων Βετεράνων Κυρία Σκούφαλου Ελπίδα αλλά και ο Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στο τένις Βαζαίος Φώτης.
Ο κύριος Βαζαίος έχει ιδiαίτερη σχέση με τη Ρόδο καθώς πριν ακριβώς 30 χρόνια ως μέλος της εθνικής ομάδας πέτυχε καθοριστική νίκη εναντίον της ομάδας του Λουξεμβούργου στα γήπεδα του ΡΟΑ στο ΕΛΛΗ στα πλαίσια του DAVIS CUP to 1987.
30 χρόνια μετά θα αγωνιστεί στην κατηγορία άνω των 55 ετών στηρίζοντας έμπρακτα την διοργάνωση και την αγάπη του για το νησί μας.
Οι αγώνες θα διεξάγονται σε καθημερινή βάση αρχίζοντας από το πρωί στις 8:00 έως τις 20:00 το βράδυ με αποκορύφωμα την Παρασκευή 28 Απριλίου όπου θα γίνουν οι τελικοί στα μονά ,διπλά και μικτά.
Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης αλλά και ο Δήμος Ρόδου φρόντισαν ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και η Ρόδος εισήλθε στον παγκόσμιο Τενιστικό Χάρτη ανοίγοντας μια πόρτα σε μία αγορά που της αξίζει.
Καθημερινά τα γήπεδα του ΡΟΑ στο Καρακόνερο θα είναι γεμάτα ενώ η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη στο κοινό .
Rhodes Open ITF SENIOR WELCOME!!!

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια

10 Shares
Share10
Tweet
Share
+1
Pin
Stumble