ΕΥΘΥΤΑ: Απονομή τιμητικής διάκρισης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Καθηγητή του Ε.Μ.Π κ. Γεώργιο Κανελλαΐδη

Απονομή τιμητικής διάκρισης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Καθηγητή του Ε.Μ.Π κ. Γεώργιο Κανελλαΐδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που έγινε στην αίθουσα Διαπιστευτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου, την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.00, επέδωσε τις τιμητικές διακρίσεις σε 24 προσωπικότητες.
Στις Προσωπικότητες που τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής, καταλέγεται ο κ. Γεώργιος Κανελλαΐδης Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π, Επίτιμο Μέλος της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, Εισηγητής του Στρατηγικού Σχεδίου για την Βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα.
Πρόκειται για ανώτατη τιμητική διάκριση, στο Καθηγητή του Ε.Μ.Π κ. Γεώργιο Κανελλαϊδη, και αποτελεί αναγνώριση της τεράστιας επιστημονικής του προσφοράς και συμβολής στο θέμα της οδικής ασφάλειας.
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ πληροφορήθηκε την απονομή της τιμητικής διάκρισης του Επίτιμου Μέλους της κου Γεωργίου Κανελλαϊδη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής.
Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, εκφράζει μέσω των ΜΜΕ της Ρόδου, τα ειλικρινή συγχαρητήρια τα αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης στον διακεκριμένο επιστήμονα και αναγνωρισμένο από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα και εύχεται να συνεχίσει με το ίδιο σθένος να προσφέρει τις επιστημονικές και πολύτιμες γνώσεις του προς όλους εμάς, με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας όπως τον διακρίνει απέναντι στην κοινωνία και στον άνθρωπο και τον ευχαριστεί για την πολύτιμη συμβολή του στην ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει έμπρακτα με την συνεχή παρουσία του και στις τρείς(3) ημερίδες που έχουμε οργανώσει και είναι κοντά μας. Η παρουσία του, σημαίνει πολλά για την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ . Η παρουσία του είναι έκφραση συμπαράστασης στις προσπάθειές μας .
Η Πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, Ελένη Καρύδη, ομολογεί πως προς στιγμήν ένοιωσε λαθρεπιβάτης στο πλοιάριο ενός μύθου και άνοιξαν οι κρουνοί του θάρρους και της ελπίδας, όταν το 2007 είχε την τιμή να μιλήσει για πρώτη φορά στο τηλέφωνο με τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Κανελλαϊδη και έκτοτε θεωρεί τον εαυτόν της τυχερό και όπως χαρακτηριστικά έχει πει στον Καθηγητή κ. Γεώργιο Κανελλαϊδη, επιθυμεί να είναι υπό την καθοδήγησή του και να τις προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του, ανάταση ψυχής στην ίδια στο θέμα της Οδικής Ασφάλειας.
Τιμή για όλους εμάς και στην ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, η τιμητική διάκριση του Καθηγητή κ. Γ. Κανελλαϊδη, ελπίδα με την εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της βελτίωσης της Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα, ελπίδα ότι θα μειώσουμε τα τροχαία δυστυχήματα και στην χώρα μας.
Κύριε Καθηγητά. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα μας έχετε προσφέρει. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ανιδιοτελώς αυτό που ξεκινήσαμε στην Ρόδο, δεν θα αφήσουμε τίποτα να το διαψεύσει. Γιατί ακόμα και η μικρότερη προσπάθεια μέσα από τη συστράτευση σε έναν σκοπό- την ανθρώπινης ζωή, μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά….
Τα όνειρα, οι στόχοι και οι αρχές μας πρέπει να είναι η πυξίδα μας στη ζωή. Ποτέ δεν θα το βάλουμε κάτω. Γιατί είστε εσείς κοντά μας και επιπλέον γιατί « η ελπίδα για το μέλλον σε συνδυασμό με άρτια εκπαίδευση και σωστές κατευθύνσεις γίνεται θεμέλιο επιτυχίας….»
ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑς

parasima

Pin It on Pinterest