Τιμήθηκαν απο τον δήμαρχο Ρόδου και άλλοι Repeaters

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς απένειμε στην κυρία Hanne Ebbesen και στον κύριο Jorn Pedersen από τη Δανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο Poseidonia Apartments ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί μας ως τόπο διακοπών τους. Το συγκεκριμένο ζευγάρι επισκέπτεται φέτος τη Ρόδο για πεντηκοστή φορά.
Οι φίλοι της Ρόδου επισκέφθηκαν τα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου συνοδευόμενοι από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Poseidonia Apartments κύριο Μιχάλη Παπαφιλίππου και παρέλαβαν την ειδική τιμητική διάκριση από τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κυρία Βεατρίκη Σέρβου καθώς και αναμνηστικά δώρα.
Η κυρία Hanne Ebbesen και ο κύριος Jorn Pedersen συνομίλησαν με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού για αρκετή ώρα ξεδιπλώνοντας την προσωπική τους ιστορία. Για πρώτη φορά ήρθαν στη Ρόδο το 1969 και για κάποια χρόνια διέμεναν στο ξενοδοχείο Alexia. Η επιλογή του ξενοδοχείου τότε είχε γίνει γιατί τους άρεσε πολύ το όνομά του, καθώς τους παρέπεμπε στην πριγκίπισσα Αλεξία, κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως Βασίλισσας Άννας Μαρίας η οποία είναι η μικρότερη αδερφή της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας. Από το 1985 διαμένουν σταθερά στο ξενοδοχείο Poseidonia Apartments.
Η επιλογή της Ρόδου ως προορισμού για τις διακοπές τους το 1969 έγινε όταν διάβασαν κάποια άρθρα συμπατριωτών τους σε δανέζικες εφημερίδες στα οποία με ενθουσιασμό περιέγραφαν τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο και προέτρεπαν τους Δανούς να την επισκεφθούν το συντομότερο δυνατό. Θυμήθηκαν μάλιστα ότι εκείνη την περίοδο η ξενοδοχειακή υποδομή στη Ρόδο ήταν σαφώς μικρότερη.
Αναφέρθηκαν στο δέος που ένιωσαν όταν για πρώτη φορά επισκέφθηκαν τη Λίνδο ενώ αφηγήθηκαν ιστορίες από το nightclubbing στο οποίο επιδίδονταν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους όταν ήταν νέοι. Μίλησαν για την ηλιοφάνεια και τις πανέμορφες παραλίες της Ρόδου και για την ξενοδοχειακή της υποδομή η οποία πιστεύουν ότι είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Έκαναν ειδική μνεία στους κατοίκους του νησιού, στη ζεστασιά και τη φιλοξενία τους.
Μάλιστα είναι τέτοια η αγάπη τους στο νησί μας ώστε το 2000 επέλεξαν τη Ρόδο για να τελέσουν τους αρραβώνες τους και το 2005 την επέλεξαν και πάλι για να ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους. Το ζευγάρι έχει συνολικά τέσσερα παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους τα οποία επισκέπτονται επίσης συχνά το νησί μας. Οι ίδιοι αισθάνονται τη Ρόδο σαν τη δεύτερη πατρίδα τους και θεωρούν το Poseidonia Apartments σαν το εξοχικό τους, σαν το δεύτερο σπίτι τους. Οι άνθρωποι του Poseidonia είναι γι΄ αυτούς η οικογένειά τους. Η αγαπημένη τους παραλία είναι η Τσαμπίκα και το αγαπημένο τους πιάτο είναι το χταπόδι. Για τις μετακινήσεις τους στο νησί χρησιμοποιούν πάντα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Pin It on Pinterest