Τη Λειτουργία Συντονιστικού Κέντρου για την αντιμετώπιση της πανδημίας προτείνει Δ.Κρητικός

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών», επισημαίνει παράλληλα την αναγκαιότητα σύγκλησης με τηλεδιάσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να συζητηθεί η υγειονομική κρίση στο νησί.

Με αφορμή τα επιδημιολογικά δεδομένα στο νησί της Ρόδου και την απόφαση της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας να παραμείνει το νησί για επιπλέον δύο εβδομάδες στο «βαθύ κόκκινο» ο επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών» Δημήτρης Κρητικός επισημαίνει ότι η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης απαιτεί ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ενότητα, υπέρβαση και σχέδιο.

Όπως τονίζει στόχος πρέπει να είναι η υγεία των κατοίκων της Ρόδου σε συνάρτηση όμως με την οικονομική επιβίωση του τόπου μας ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

«Είναι στο χέρι μας και ευθύνη όλων μας, των θεσμικά πολιτικά παραγόντων και των πολιτών να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν πρέπει να χαθεί το πλεονέκτημα μας για τον τουρισμό και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε ώστε η Ρόδος να προτείνεται ως covid free προορισμός! Το «βαθύ κόκκινο» δεν τιμά τη Ρόδο ούτε τους πολίτες της! Είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση» δηλώνει ο κ. Κρητικός και απευθύνει ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση σε αυτοδιοίκηση και φορείς για την από κοινού αντιμετώπιση της πανδημίας.