Τι έγραψε η Ροδίτισσα Χριστιάννα Σκούρα μετά την αποχώρηση από το Greece’s Next Top Model

Ήταν ένα από τα φαβορί του Greece’s Next Top Model και ειδικά στις αρχές του παιγνιδιού, πολλοί στοιχημάτιζαν, ακόμη και στη νίκη της. Άλλωστε, η Χριστιάννα Σκούρα από τις οντισιόν, κιόλας, κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με την ομορφιά της.

Ωστόσο, οι τελευταίες της φωτογραφήσεις δεν ήταν και οι καλύτερες και το βράδυ της Τρίτης ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας. Η Χριστιάννα, όμως, εκτός της φυσικής της ομορφιάς, ξεχώρισε και για τον χαρακτήρα της, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ μέσα στο σπίτι του GNTM.

Μετά την αποχώρηση της έκανε δύο αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ευχαριστούσε, μεταξύ άλλων, τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Στην πρώτη έγραψε: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μια λέξη που φανερώνει ευγένεια. Δεν είμαι αχάριστη για αυτό θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που ήταν εκεί να με στηρίξουν, ακόμη και σε εκείνους που μας χωρίζουν χιλιόμετρα. Ευχαριστώ σε όλους όσους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με έκαναν ευτυχισμένη έστω για μια στιγμή. Ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω επαγγελματικά και προσωπικά. Φυσικά οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν πίστεψαν ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σε εμένα, χάρη σε εκείνους τα κατάφερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους με πλήγωσαν αλλά μου δίδαξαν ποιοι άνθρωποι αξίζουν την αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που δεν με γνωρίζετε προσωπικά παρόλα αυτά με αγαπήσατε, με στηρίξατε, πιστέψατε σε μένα. Σε εσάς οφείλω και μία συγγνώμη εάν σας απογοήτευσα αλλά δεσμεύομαι να επανορθώσω. Ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που στέκεται βράχος δίπλα μου. Να λέτε «ευχαριστώ» με όλη την καρδιά σας. GNTM ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σε ευχαριστώ για την εμπειρία, για τα μαθήματα ζωής και για τους ανθρώπους που γνώρισα χάρη σε εσένα!»

Στη δεύτερη έγραψε: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ επειδή κάθε σας μήνυμα είναι ιδιαίτερο, σας ευχαριστώ που εστιάζετε στον χαρακτήρα μου, στην συμπεριφορά μου, στην ευγένεια και την ανατροφή μου. Σας ευχαριστώ που δεν επικεντρώνεστε στην οποιαδήποτε ομορφιά θεωρείτε εσείς πως διαθέτω. Σας ευχαριστώ που έχετε κριτική ικανότητα. Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε».