Τι απαντάει ο Στάγκας στον πρόεδρο της ομάδας “Ιαλυσός”

Προς πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας “Ιάλυσος” κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα

Διάβασα το άρθρο σας στο Facebook όπου αναφέρεστε στο Νέο Γήπεδο Ιαλυσού και σας απαντάω:

Βεβαίως “λησμονείτε” να αναφέρεται ότι :

1) Το έργο κατασκευάστηκε στο χώρο 

“Ενιαίο Σχολικό Συγκρότημα Ιαλυσού  ” που περιλαμβάνει το Νέο 1ο Δημοτικό Σχολείο , το Γυμνάσιο και το πρώτο Βιοκλιματικό Λύκειο στην Ελλάδα , με σύνολο μαθητών περίπου 900 νέους και νέες της Ιαλυσού.

2) Έγινε τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως Ιαλυσού και άλλαξε η χρήση ώστε να μπορέσει να κατασκευασθεί . 

3) Ακολούθησε η Προγραμματική Σύμβαση με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με τον κ. Χατζηδιάκο και την Π.Ν.Α. με τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

4) Χρηματοδοτήθηκε από το Π.Δ.Ε. – ίδιοι πόροι της Π.Ν.Α , όπως πλήθος άλλων αθλητικών έργων , με προϋπολογισμό 310.000€ και σύμβαση 236.000€ 

5) Η Διεύθυνση Τεχνικών έργων Δωδεκανήσου της Π.Ν.Α. το μελέτησε , το επέβλεψε το παρέλαβε και το παραχώρησε στον Δήμο Ρόδου για χρήση το 2019.

6) Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος ζήτησε να χρησιμοποιείται το Νέο Γήπεδο Λυκείου Ιαλυσού απαραίτητα από τους γυμναστές και μαθητές όλων των σχολείων και τους αθλητές .

7) Σας υπενθυμίζω ότι εντάχθηκε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ν.Α το ποσό 74.400€ για ηλεκτροφωτισμό Οικονομίδειου Γηπέδου Ιαλυσού, θέση , που απορρίψατε διότι θα ήταν  για αγώνες μέχρι Γ´ εθνικής κατηγορίας .

8) Σήμερα είναι ενταγμένο με ποσό 130.000€ αλλά δεν μας δόθηκε καμμία μελέτη από το Δήμο Ρόδου .

9) Επίσης και το έργο αντικατάσταση των δαπέδων στο κλειστό μπάσκετ χρηματοδότηση ύψους 50.000€ Π.Ν.Α. Ίδιοι πόροι  ουδέποτε μας παρεδώθηκε καμία μελέτη από το Δήμο Ρόδου. 

10) Είμαστε υπερήφανοι στην Π.Ν.Α. για την κατασκευη συντήρηση – επέκταση αθλητικών χώρων καθώς και των νέων που προβλέπονται γιατί ” Οποιος επενδύει στους νέους επενδύει στο μέλλον ” 

Ειδικά όταν δεν είναι αρμοδιότητα μας .

Ο Ειδικός Σύμβουλος της Π.Ν.Α. και τέως Δήμαρχος Ιαλυσού ,

Στέργος Στάγκας 

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη #μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Pin It on Pinterest