Θρίλερ στον αέρα: Κινητήρας αεροπλάνου με 200 επιβάτες πιάνει φωτιά εν πτήσει! (βίντεο)


Στιγμές τρόμου έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (τοπική ώρα) οι επιβάτες μιας πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Red Wings, οι οποίοι είδαν τον ένα κινητήρα του αεροσκάφους στο οποίο βρίσκονταν να πιάνει φωτιά στον αέρα.

Το υλικό που κατέγραψαν οι τρομοκρατημένοι επιβάτες από το παράθυρο δείχνει τον κινητήρα να βγάζει σπίθες και έπειτα να τυλίγεται στις φλόγες, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της πόλης Ουφά, με προορισμό το Σότσι.

Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μπορεί κανείς να ακούσει τους επιβάτες να συνιστούν ο ένας στον άλλον ψυχραιμία. Ωστόσο δεν λείπουν και οι φοβισμένες φωνές, μεταξύ των οποίων και εκείνη ενός παιδιού που ξεσπά σε κλάματα.

Μόλις έγινε εμφανές ότι το αεροσκάφος θα έπρεπε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Ουφά και να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση, οι αεροσυνοδοί αντέδρασαν με ψυχραιμία και ζήτησαν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις του.

Τελικά όλα πήγαν καλά και τα πυροσβεστικά που περίμεναν στο έδαφος έσβησαν την φωτιά, λίγη ώρα αφότου όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια