Θρίλερ με τον 23χρονο που έπεσε από το «Νήσος Ρόδος»

Συνεχίζονται οι έρευνες από 5 περιπολικά και ένα αεροπλάνο του λιμενικού, χωρίς κανένα μέχρι στιγμής αποτέλεσμα για τον εντοπισμό ενός 23χρονου επιβάτη του «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο προς Πειραιά.

Όπως αναφέρει το news.gr, ο νεαρός που υπηρετεί την θητεία του, εθεάθη τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ αυτό βρισκόταν στην περιοχή της Άνδρου.

Οι έρευνες ξεκίνησαν στην περιοχή ανατολικά της Άνδρου και της Τήνου αλλά όσο περνάει η ώρα διευρύνεται ο κύκλος τους. «Ψάχνουμε και προς την περιοχή του Σαρωνικού και του Πειραιά» ανέφερε πηγή του Λιμενικού που μίλησε το news.gr. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

«Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι 100% ότι ο άνθρωπος έχει πέσει στη θάλασσα, γιατί το συμβάν καταγγέλθηκε, όταν το πλοίο είχε ήδη φτάσει  στον Πειραιά. Βρέθηκαν στο πλοίο τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά επειδή καταγγέλθηκε αφότου είχε αδειάσει το πλοίο και επειδή δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι αν κατέβηκε ή δεν κατέβηκε για άλλους λόγους, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την έρευνα» κατέληξε η πηγή του Λιμενικού.