Θλίψη στο νησί για τον θάνατο της Κατερίνας Παγκά


Με ανείπωτη θλίψη, πληροφορηθήκαµε τον θάνατο της αξιαγάπητης συναδέλφου µας, Αικατερίνης Παγκά.
Μία εξαιρετική εκπαιδευτικός, µια πολύ καλή φιλόλογος, ένας σπάνιος άνθρωπος υπόδειγµα ήθους και αξιοπρέπειας, έφυγε από κοντά µας.

Το ∆Σ του συλλόγου εκπαιδευτικών Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης της Α ∆ωδεκανήσου, οµόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της συναδέλφου.
2. Αντιπροσωπεία του Συµβουλίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να καταθέσει στεφάνι στη µνήµη της
4. Να καταθέσει χρηµατικό ποσό στη µνήµη της στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου – Φυσιοθεραπευτήριο Αγ. Ανδρέας
5. Να δηµοσιευθεί το παρόν ψήφισµα στον τοπικό τύπο.

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΞΑΦΗΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου πενθεί. Εκφράζει την οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσας Κατερίνας Παγκά, καταξιωμένης εκπαιδευτικού και στελέχους της Αριστεράς, ενεργού μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου για πολλά χρόνια, με σημαίνοντα κοινωνικό και πολιτικό ρόλο στην Ανανεωτική Αριστερά για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Η κοινωνία μας σήμερα είναι φτωχότερη. Καλό ταξίδι συντρόφισσα.

Το Γραφείο Τύπου.-

Δημήτρης Γάκης: Σήμερα είναι μια μέρα πένθους

«Σήμερα είναι μια μέρα πένθους. Η Κατερίνα Παγκά, ένας υπέροχος άνθρωπος, από εκείνους που νιώθεις ευλογημένος που είχες την τύχη να τους γνωρίσεις στη ζωή σου, δεν είναι πια μαζί μας. Σπουδαία καθηγήτρια, αληθινή δασκάλα ζωής για τους μαθητές της, γλυκιά και επικοινωνιακή, κέρδιζε την εμπιστοσύνη και τις καρδιές των μαθητών της, δίνοντάς τους με το παράδειγμά της μαθήματα ζωής, μαθήματα αξιοπρέπειας, συνέπειας και πίστης στις ιδέες της Η Κατερίνα πίστευε με πάθος σε ένα καλύτερο Αύριο, στη δυνατότητα να γίνει η ζωή καλύτερη για όλους και γι’ αυτό ήταν σε κάθε αγώνα τα τελευταία χρόνια πρωτεργάτης, προσφέροντας τη συνδρομή της απλόχερα. Αυτή η βαθιά πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον καθόρισε και την πολιτική της στάση και παρουσία. Η Κατερίνα είχε άποψη και την υπερασπιζόταν με συνέπεια μέχρι τέλους. Σε πολλές περιπτώσεις αναγνωρίσαμε το πολιτικό της κριτήριο και τη διορατικότητά της. Και άλλες τόσες εκτιμήσαμε την ηπιότητα που εξέπεμπε ακόμη και όταν ερχόταν σε σύγκρουση προκειμένου να υπερασπιστεί τις απόψεις της. Σήμερα χάσαμε την Κατερίνα μας. Την αναγνώριζε κάνεις κυρίως από την ζεστασιά της. Και αυτή η ζεστασιά της θα μας λείψει».

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια