Θλίψη στην Κάλυμνο: «Έφυγε» για τη γειτονιά των Αγγέλων η 25χρονη Κυριακούλα

Θλίψη και οδύνη τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην Καλυμνιακή κοινωνία στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της 25χρονης Κυριακούλας Χατζηιωάννου .

Η Κυριακούλα άφησε την τελευταία της πνοή  την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στην Αθήνα όπου το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν.

Η Κυριακούλα έφυγε χαμογελαστή όπως ήταν πάντα για τη γειτονιά των αγγέλων.

Σπούδασε στην Οδοντική Τεχνολογία ΑΤΕΙ Αθήνας και εργαζόταν στην Αθήνα.

Ένα πανέμορφο κορίτσι, αγνό, χαρούμενο, χαμογελαστό, αγαπητό,  με πηγαίο χιούμορ, γεμάτο ζωντάνια, δραστήριο,  με αγάπη στον συνάνθρωπο του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα  η Κυριακούλα νοσηλευόταν στον  Ευαγγελισμό δίνοντας με χαμόγελο ,με αξιοπρέπεια, με θάρρος, με περισσή δύναμη το δικό της μεγάλο  αγώνα για τη ζωή .

Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα οι αγαπημένοι της γονείς η Μαρία και ο Βασίλης, τα αδέλφια της Γιάννης και Ειρήνη και με τις γιαγιάδες της Κυριακούλα Χατζηιωάννου και Ειρήνη Χούλη να προσεύχονται για αυτήν.

Πριν 23 ημέρες ο παππούς της Γιάννης Χατζηιωάννου, μόλις πληροφορήθηκε την κατάσταση της αγαπημένης του εγγονούλας Κυριακούλας ή «Κυριακούλι « όπως του άρεσε να την αποκαλεί  δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή καθήμενος πάνω στην καρέκλα.

Καλό ταξίδι Κυριακούλα, το νησί σου, η αγαπημένη σου Κάλυμνος σε πενθεί και θα σε θυμάται για πάντα.

Η σορός της Κυριακούλας θα έλθει στην Κάλυμνο το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2019 με το πλοίο της γραμμής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί  στις 4.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον ΙΝ Σωτήρος Χριστού στην Πόθια.

πηγη: kalymnos-news.gr