«Θυσία στο σατανά» ο φόνος της άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα….

Θύμα σατανιστή έπεσε η άστεγη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, που είχε βρεθεί νεκρή ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στη Γλυφάδα, φέρνοντας στη μνήμη την «Ομάδα των Σατανιστών» της Παλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης είναι ένας νεαρός 21 ετών ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι προχώρησε στο φόνο της άτυχης γυναίκας, ως ανθρωποθυσία στον Σατανά, καθώς με αυτόν τον τρόπο «ερχόταν πιο κοντά του».

Ακόμη ομολόγησε ότι σκόπευε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Ο νεαρός είναι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και ανεπάγγελτος.

Το έγκλημα, που ο δράστης φέρεται να ονόμασε ως μία «λατρευτική» ανθρωποκτονία, διαπράχθηκε ανήμερα του Πάσχα…

Ο νεαρός πήρε μία μεγάλη πέτρα και κτύπησε στο κεφάλι πολλές φορές τη γυναίκα, με συνέπεια να τη …θυσιάσει στο σατανά.

Το θύμα ήταν άστεγη τα τελευταία 15 χρόνια και επελέγη τυχαία από το δράστη για να τη σκοτώσει. Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση εκτιμούν πάντως ότι είχε εντοπίσει τη γυναίκα από καιρό και αφού την παρακολούθησε και είδε ότι ήταν μόνη, τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν.

Δολοφονία α λα «Σατανιστές της Παλλήνης»
Ο τρόπος δολοφονίας θυμίζει αυτόν με τον οποίο οι αποκαλούμενοι «Στατανιστές της Παλλήνης» είχαν σκοτώσει τη Γαρυφαλιά Γιούργα.

Τότε οι δράστες την είχαν πλησιάσει την ώρα που είχε βγεί από το ξενοδοχείο που εργάζονταν, στους Αμπελόκηπους της Αθήνας και αφού την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, στη συνέχεια την οδήγησαν στους πρόποδες του Υμηττού, όπου τη σκότωσαν λιώνοντας το κεφάλι της με μία πέτρα.

Όσον αφορά στον θάνατο της 40χρονης, ο δράστης προχώρησε μετά τον φόνο σε «τελετουργικό της ανθρωποθυσίας».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία χάραξε το χέρι του με ένα σπασμένο μπουκάλι, και με το δικό του αίμα σχεδίασε τον αριθμό 666 και έναν ανάποδο σταυρό, σε διπλανό παγκάκι.

Οι έρευνες των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή του φόνου στράφηκαν στα άτομα που σύχναζαν στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη, αφού διαπίστωσαν ότι το αίμα δεν ανήκε στο άτυχο θύμα.

Οι επιτελείς της Ασφάλειας Αττικής που ασχολήθηκαν με την υπόθεση και ανέκριναν τον δράστη του φρικτού εγκλήματος, κάνουν λόγο για ψυχοπαθητική προσωπικότητα, που από μικρό, όπως αναφέρουν συγγενείς του, είχε μεταφυσικές αναζητήσει και πολύ περίεργη συμπεριφορά.

Δεν πίστευαν όμως, όπως είπαν οι συγγενείς του δράστη, ότι θα έφτανε στο έγκλημα, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς ανέφερε διάφορα περίεργα πράγματα για το σατανά και για ανθρωποθυσίες..

Η σύλληψη του δράστη ευτυχώς έγινε έγκαιρια από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, (παραδέχθηκε την πράξη του) διότι αποκάλυψε ότι είχε σχεδιάσει νέα ανθρωποθυσία.

Μάλιστα την προσδιόρισε στις 21 Ιουνίου ενόψει του θερινού ηλιοστασίου και πάλι με θύμα που θα επέλεγε τυχαία …

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για το θέμα του φόνου, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Όπως προέκυψε δράστης είναι ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες που εξελίχθηκαν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες (16.06.2014) το απόγευμα στη Γλυφάδα.

Από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων παρακείμενης οδού και σε απόσταση 90 μέτρων περίπου από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και πέτρα επίσης με ίχνη αίματος.

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος αυτού, που παρουσίαζε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα ενδεχόμενα κίνητρα και τον τρόπο διάπραξης πραγματοποιήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη διερεύνηση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα ευρήματα, τα στοιχεία και τα δεδομένα που προέκυπταν, σε συνάρτηση με τις επιμέρους συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η ανθρωποκτονία.

Από τη συνδυαστική μελέτη και συνεκτίμηση όλων των παραπάνω στοιχείων, οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση ατόμου ή/και ατόμων με συγκεκριμένο «προφίλ» και χαρακτηριστικά, όπως θρησκευτικές πεποιθήσεις, ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.

Εξίσου στοχευμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία δηλωτικά της διάπραξης του εγκλήματος.

Αποτέλεσμα των συντονισμένων αυτών αστυνομικών ενεργειών, ήταν να ταυτοποιηθούν σε πρώτη φάση τα στοιχεία του δράστη και στη συνέχεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη, στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του 22χρονου ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα που περιείχε την πέτρα. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα της δολοφονηθείσας.

Κατά την εξέταση του ο 22χρονος δράστης ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, την οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δολοφόνησε την ημεδαπή στο πλαίσιο λατρευτικής σατανιστικής τελετουργίας, παραθέτοντας πληροφορίες που συνάδουν με τα ευρήματα στο χώρο του εγκλήματος και τα λοιπά προανακριτικά και ερευνητικά δεδομένα.

Επιπλέον ανέφερε ότι σχεδίαζε να διαπράξει και δεύτερη δολοφονία σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ειδικότερα κατά την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου την 21-6-2014, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές.

Κατά τη σύλληψη του δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων.

Ο 22χρονος συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή: ethnos.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This