Συνάντηση «Πώς να κάνετε μία καλή αρχή με το θηλασμό στο Μαιευτήριο και οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό σας»

«Πώς να κάνετε μία καλή αρχή με το θηλασμό στο Μαιευτήριο και οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό σας».
Ημερομηνία: Σάββατο 17 Μαίου 2014
Ωρα: 18:00 –20:00 Στο ξενοδοχείο Eden Roc, λεωφόρος καλλιθέας , Ρόδος

Σας καλωσορίζουμε στη φιλική Συναντήση μας, όπου συζητάμε για τις εμπειρίες μας, τους προβληματισμούς μας αλλά και την ιδιαίτερη σχέση του θηλασμού.
Ελάτε να νιώσετε τη χαρά της υποστήριξης μητέρας προς μητέρα, να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες πληροφορίες για τα θέματα θηλασμού και να γνωρίσετε μαμάδες με κοινά ενδιαφέροντα και φιλοσοφία.
Τη συζήτηση συντονίζει η Σύμβουλος Θηλασμού Βίλλυ Κάλτσα, μια ειδικά εκπαιδευμένη, στην οικογένεια του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού, μητέρα, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της.
Μπορείτε να έρθετε μαζί με το μπαμπά και φυσικά το μωρό σας ή το νήπιο σας.
Αν θέλετε μπορείτε να φέρετε ένα υγιεινό σνακ ή χυμό.

Θερμή παράκληση, για την καλή υγεία όλων μας, μην έρχεστε στις Συναντήσεις αν εσείς ή το παιδάκι σας νιώθετε αδιαθεσία ή είστε άρρωστοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ καλέστε τη Λήδα Παπακωνσταντίνου στο 22410 03215, 6945 932345 ή στείλτε μαιλ στο omada.thilasmou.rodou@gmail.com. www.thilasm0s.eu

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest