Θεραπεία «ικανή να νικήσει 100% τον κορονοϊό», ανακοίνωσε η Βενεζουέλα

Μια νέα και άκρως αποτελεσματική θεραπεία κατά της Covid-19 ανακοίνωσε η Βενεζουέλα! Η θεραπεία αυτή δεν έχει να κάνει με κάποιο εμβόλιο αλλά με ένα φάρμακο το οποίο είναι βασισμένο στο μόριο που ονομάζεται TR-10 και σχεδιάστηκε από το Ινστιτούτο Επιστημονικής Έρευνας της Βενεζουέλας.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Ινστιτούτου μέχρι στιγμής η θεραπεία δείχνει να μην επηρεάζει τα υγιή μόρια του οργανισμού και να μην έχει παρενέργειες. Ο αρμόδιος υπουργός της Βενεζουέλας, σύμφωνα με το telesurenglish.net, τόνισε πως η μελέτη του φαρμάκου έγινε πάνω σε κύτταρα του ιού που απομονώθηκαν από ασθενείς και πως το μόριο (που είναι παράγωγο του ουρσολικού οξέος) δείχνει να νικά την Covid-19 στο 100%!

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είναι τόσο ενθουσιασμένος με τη συγκεκριμένη ανακάλυψη που λέει πως η θεραπεία αυτή όχι απλά μπορεί να νικήσει τον κορονοϊό αλλά να τον εξαλείψει πλήρως! Η παρουσίαση του φαρμάκου στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, προκειμένου να λάβει την απαιτούμενη πιστοποίηση αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

«Η Βενεζουέλα θα προσφέρει αυτή τη θεραπεία στον κόσμο. Μέσω διεθνών συμμαχιών θα μπορέσουμε να παράγουμε μαζικά το φάρμακο έτσι ώστε να φτάσει σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ευχαριστώ πολύ το Ινστιτούτο για τη σκληρή δουλειά που έκανε επί έξι ολόκληρους μήνες» τόνισε ο Νικολάς Μαδούρο.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ