Το τέλος μιας απίστευτης ιστορίας αγάπης που ραγίζει καρδιές

Δύο ηλικιωμένοι έζησαν μια ζωή μαζί αλλά δεν αποχωρίστηκαν ούτε στο θάνατο καθώς πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά!…

Ο λόγος για τον 83χρονο Ed Hale και την 82χρονη Floreen.
Ο Ed Hale και Florren γνωρίστηκαν σε έναν χορό. Η σχέση τους όμως, αντιμετώπισε στην αρχή δυσκολίες, αφού όταν ο Ed τη ζήτησε σε γάμο, οι γονείς της αρνήθηκαν. Εκείνη είχε εμπλακεί σε τροχαίο, στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ο πρώτος της σύζυγος, ενώ η ίδια είχε τραυματιστεί σοβαρά.
Ο Ed Ηale όμως δεν το έβαλε κάτω… «Δεν με ενδιαφέρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να την κουβαλάω στα χέρια μου κάθε μέρα της ζωής μου» απάντησε στους γονείς της για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.
Η σχέση τους στη συνέχεια ήταν παραμυθένια. Έζησαν στο σπίτι, που είχε σχεδιάσει ο ίδιος και εκεί μεγάλωσαν τα δύο παιδιά τους, τη Renee και τον Ricky, ενώ η συμπεριφορά του απέναντί της θα την ζήλευε κάθε γυναίκα!
Όταν αρρώστησαν και οι δύο, εκείνος από νεφρική ανεπάρκεια και εκείνη από καρδιακά προβλήματα, η οικογένεια βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα, ποιο νοσοκομείο θα μπορούσε να τους προσφέρει την καλύτερη περίθαλψη. Τελικά οι δυο τους νοσηλεύτηκαν σε διαφορετικά.
Τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου όμως, ο 83χρονος ζήτησε να δει τη σύζυγό του και τα κατάφερε χάρη στους υπεύθυνους του νοσοκομείου οι οποίοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να είναι μαζί.

Τον μετέφεραν με ασθενοφόρο, για να την δει και ένωσαν τα κρεβάτια τους, για να μπορούν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου. Τελικά, εκείνη “έφυγε” στις 7 Φεβρουαρίου, από καρδιακή προσβολή και εκείνος, μη αντέχοντας την απώλεια, άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Πηγή : star.gr

Pin It on Pinterest