Ρόδος: Ισχυρίστηκε ότι θα κάπνιζε 2 κιλά χασίς και έπεισε τους δικαστές – Θέμα συζήτησης η απόφαση!

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν οι κατηγορούμενοι για διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς.

Πρόκειται για δίδυμους αδερφούς ηλικίας 28 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας, αποφάσισαν μετά την απολογία τους, να επιβάλουν σε έναν εκ των δύο τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Όλα είχαν ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου, επί της οδού Ροδάνθης στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, όταν οι δίδυμοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που παρουσία δικαστικού λειτουργού διενήργησαν έρευνα στην οικία τους, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς σχεδόν δύο κιλών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην αποθήκη, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής αρχής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία, με ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 1.057 γραμμαρίων, μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με χασίς, μικτού βάρους 620 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.

Ο ένας ισχυρίστηκε ότι είναι μανιώδης καπνιστής χασίς, εξαρτημένος κι από άλλες ουσίες και ότι η συγκεκριμένη ποσότητα που αγόρασε σε τιμή «ευκαιρίας» θα κάλυπτε τις ανάγκες του για τρείς μήνες. Ο άλλος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Πηγή : dimokratiki.gr

Pin It on Pinterest