Μάζεψε τους πολιτιστικούς του νησιού ο Τέρης Χατζηϊωάννου με σκοπό την συνεργασία για την καλύτερη προβολή των εκδηλώσεων του νησιού

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 15-0-14 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, η πρώτη συνάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Επικοινωνίας κ. Τέρη Χατζηϊωάννου και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ Κ. Σέργιου Αϊβάζη , με εκπροσώπους παροικιακών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων και φορέων, ομάδων και συλλόγων με κοινωνική και εκπαιδευτική δράση καθώς και χορευτικών και θεατρικών ομάδων.
Τη συζήτηση άνοιξε ο Αντιδήμαρχος, αναπτύσσοντας το σκεπτικό της πολιτικής που θα ακολουθήσει η νέα Δημοτική αρχή στον τομέα του Πολιτισμού, δείχνοντας μια νέα διάθεση και προοπτική ανάπτυξης και αξιοποίησης πόρων, χώρων και ανθρώπινου δυναμικού.
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, παίρνοντας αμέσως το λόγο, μίλησε για την ανάγκη συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σε θέματα οργάνωσης και προγραμματισμού όλων των εκδηλώσεων που θα συμβούν στο νησί της Ρόδου, προκειμένου να γίνεται έγκαιρα και σωστά οργανωμένα, η στήριξη και η διαφήμιση τους σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.
Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση όπου τον λόγο πήραν σχεδόν όλοι οι παριστάμενοι εκπρόσωποι, καταθέτοντας προβληματισμούς, ιδέες αλλά και ικανοποίηση για την πρωτοβουλία αυτή, της νέας Διοίκησης του Πολιτισμού του Δήμου της Ρόδου.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα ειπώθηκαν, θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η επίσημη παρουσίαση του τελικού σχεδιασμού για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και η εκ νέου ενημέρωση των παραπάνω φορέων, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

3 1

Pin It on Pinterest