Τεράστιες καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα Δωδεκάνησα

Τεράστιες είναι οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα Δωδεκάνησα , όπως διαπιστώνεται από επιχειρηματίες και εμπόρους της Ρόδου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο rodosreport, η κυβέρνηση “στα λόγια” αλλά “όχι στην πράξη” έχει διατηρήσει το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου ,το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά βοηθητικό για τους νησιώτες που επιβαρύνονται με αυξημένα κόστη στα μεταφορικά καθώς οι πληρωμές γίνονται πάρα πολύ αργά σε δύσκολες εποχές μετά την οικονομική κρίση και την πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα δεν έχει γίνει ακόμα ούτε καν η πληρωμή του μεταφορικού ισοδύναμου του πρώτου εξαμήνου του 2021, πόσο μάλλον του δεύτερου εξαμήνου.

Τα τελευταία δυο χρόνια οι επιχειρήσεις προσπαθούν να επιβιώσουν και ειδικότερα οι τελευταίοι μήνες είναι αρκετά δύσκολοι , οπότε η πληρωμή του μεταφορικού θα ήταν ένα σημαντικό βοήθημα για πολλούς.

Έμποροι και επιχειρηματίες του νησιού μας, ζητούν από τους βουλευτές μας να μεσολαβήσουν ώστε να τακτοποιηθούν οι πληρωμές του μεταφορικού ισοδύναμου προς τους νησιώτες ώστε να βοηθηθούν.

Pin It on Pinterest

Share This