Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πού ζουν τα πέντε παιδιά του

Νικόλαος, Φίλιππος, Παύλος, Αλεξία και Θεοδώρα θα βρεθούν τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών

Από τα Κανάρια Νησιά έως τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Με μόνη εξαίρεση τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ και την Τατιάνα Μπλάτνικ τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που πέθανε το βράδυ της Τρίτης, ζουν σε χώρες του εξωτερικού.

Νικόλαος, Φίλιππος, Παύλος, Αλεξία και Θεοδώρα θα βρεθούν τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και εν συνεχεία στο Τατόι, όπου θα γίνει η ταφή.

Ο μοναδικός από τα παιδιά του Κωνσταντίνου που παραμένει κάτοικος Ελλάδας είναι ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, το τρίτο κατά σειρά παιδί του, ο οποίος μαζί με με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, ζει στο σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί, το οποίο έχουν νοικιάσει. Παντρεύτηκαν το 2010 στις Σπέτσες και ακολούθως εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.

Η μεγαλύτερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας, Αλέξια, ζει στα Κανάρια Νησιά με τον ισπανικής καταγωγής σύζυγό της, Κάρλος Μοράλες Κιντάνα και τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ, το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Είναι ο μόνος από τα παιδιά που γεννήθηκε στο Τατόι, στις 20 Μαϊου του 1967. Σύζυγός του, η ζάμπλουτη Μαρί Σαντάλ, με περιουσία που αγγίζει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ, δεύτερη κατά σειρά από τις τρεις κόρες του Μίδα των Duty Free Shops. Μόνο το νυφικό της, διά χειρός Valentino υπολογίζεται ότι κόστισε 225.000 ευρώ. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 5 παιδιά.

Στη Νέα Υόρκη ζει, επίσης, ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου, Φίλιππος Γλυξμπουργκ, μαζί με τη σύζυγό του Νίνα Φλορ, – επιχειρηματία και κόρη του ζάπλουτου Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτη της Vista, μιας αναπτυσσόμενης εταιρείας ιδιωτικών πτήσεων -, με την οποία παντρεύτηκαν στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2021.

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα, ζει στο Λος Αντζελες και ακολουθεί το όνειρό της ως ηθοποιός. Είναι και η μοναδική από τα πέντε παιδιά που δεν έχει παντρευτεί.

Δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφεύγει τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι σκόπευε να παντρευτεί τον αγαπημένο της, ωστόσο ο θάνατος του πατέρα της ίσως αλλάξει τα σχέδιά της. Είναι εδώ και δύο χρόνια αρραβωνιασμένη με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ και όποτε βρίσκουν την ευκαιρία, τους αρέσει να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Έχουν ήδη αναβάλλει άλλη μια φορά τον γάμο τους, εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.

Pin It on Pinterest