Στην τελική ευθεία η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του υποψηφίου δημάρχου Σύμης Πανορμίτη Μοσκιού

Στην τελική ευθεία βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του rodosreport  η κατάρτιση ψηφοδελτίου του υποψηφίου δημάρχου Σύμης Πανορμίτη Μοσκιού, ο οποίος βρίσκεται στις τελευταίες συναντήσεις με υποψηφίους.

Το ψηφοδέλτιο του θα περιλαμβάνει νέους ανθρώπους με όραμα και αγάπη για τον τόπο τους που θέλουν να προσφέρουν από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, αλλά και παλαιούς έμπειρους της πολιτικής σκηνής. Άτομα κάθε ηλικίας με διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες στο νησί της Σύμης θα συνθέσουν το ψηφοδέλτιο του Πανορμίτη Μοσκιού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πανορμίτης Μοσκιού θα δώσει σίγουρα το “παρών” στην εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου απέναντι στον νυν δήμαρχο Σύμης Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ο οποίος επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του rodosreport έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη σύνθεση  του ψηφοδελτίου του και στον Λουκά Καραγιάννη.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει να ανακοινώνει τα ονόματα των στελεχών του, ενώ προς τα τέλη Απριλίου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της παράταξης του στη Σύμη και στη Ρόδο.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest