Τα τελικά επίσημα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Το Υπουργείο Εσωτερικών ολοκλήρωσε την καταχώρηση των τελικών επίσημων αποτελεσμάτων για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από τα συνολικά 654 εκλογικά τμήματα.

Νικητής του πρώτου γύρου είναι ο Γιώργος  Χατζημάρκος  επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” που συγκέντρωσε το ποσοστό 35,70 %. Δεύτερος ακολουθεί ο Γιάννης Μαχαιρίδης επικεφαλής της παράταξης ” Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας” που συγκέντρωσε το ποσοστό  32,17 %. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν την Κυριακή 25 Μαΐου στο δεύτερο γύρο.

Τρίτος έρχεται ο Μπενέτος Σπύρου  επικεφαλής της παράταξης “Νησιωτική Ανατροπή” με ποσοστό 18,35. Τέταρτη η Λίλα Καφαντάρη επικεφαλής της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση με  7,99% και πέμπτος ο Σάββας Σπυρίδης επικεφαλής της παράταξης “Ελληνική Αυγή Νότιο Αιγαίο”  με 5,79 %.

capture-20140520-104259

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest