“Τα έχουν δει όλα” οι τουρίστες φέτος στη Ρόδο!

Απο καταιγίδες τον Ιούνιο μέχρι φωτιές και εκκενώσεις ξενοδοχείων , αεροδρόμια πλημμυρισμένα αλλά και μίνι σεισμό, οι τουρίστες που έχουν έρθει στο νησί σίγουρα δεν μπορούν να φύγουν απολύτως ευχαριστημένοι απο την τουριστική εμπειρία τους στον τόπο μας.

Απρόβλεπτα τα περισσότερα απο αυτά τα γεγονότα αλλά σίγουρα επηρεάζουν αρνητικά αυτόν που ήρθε για χαλάρωση και ανεμελιά και αντί να απολαμβάνει τις διακοπές του αγχώνεται.

Στον τουρισμό παίζουν ρόλο όλα και ειδικά σε ένα μέρος που φημίζεται για ήλιο και θάλασσα και φυσικά μπορούν να μας ζημιώσουν.

Την ίδια ώρα υπάρχει και μεγάλη αρνητική διαφήμιση για τον τόπο μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μια με τα υπαρκτά προβλήματα στις παραλίες και την εκμετάλλευση τους απο κάποιους βέβαια για ψηφοθηρικούς και άλλους λόγους, μια με τους ταξιτζήδες τώρα να κλείνουν λιμάνια και να απειλούν πως θα συνεχίσουν σε μεγαλύτερες κινητοποιήσεις δημιουργείται ένα κλίμα εκρηκτικό με αρνητικό αντίκτυπο για τον τόπο.

Αν σε αυτά συνυπολογίσεις προβλήματα στην καθαριότητα, προβλήματα στους δρόμους, προβλήματα εξυπηρέτησης, ζητιάνους σε κάθε γωνιά , ξυλοδαρμοί και φασαρίες σε κοινή θέα στην καρδιά της Παλιά Πόλης και κράχτες, πολλοί είναι εκείνοι που έφυγαν ή θα φύγουν με κακές εντυπώσεις και αυτό ειναι που μένει απο τα ταξίδια η δημιουργία αναμνήσεων.

Η όλη αυτή αρνητική εικόνα θα πρέπει να αναστραφεί όσο πιο σύντομα γίνεται αν θέλουμε του χρόνου να έχουμε ικανοποιητικό τουρισμό στο νησί μας θα πρέπει να παρέχουμε πραγματική χαλάρωση, υποδειγματική εξυπηρέτηση και όμορφες αναμνήσεις.

Ο τουρισμός είναι ευαίσθητο προϊόν και δεν αντιμετωπίζεται όπως θα έπρεπε στο νησι μας , την ώρα που υπάρχουν δεκάδες ανταγωνιστικοί προορισμοί.

Διαβάστε επίσης: 10 Χρόνια Rodosreport – 10 χρόνια σταθερά στην κορυφή !

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest