Τα χρήματα του Ελληνικού λαού δεν είναι “προίκα” των στελεχών της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και της διοίκησης της “Ενεργειακής Α. Ε.”

Με  χρήματα του δημοσίου (δηλαδή από το υστέρημά του Ελληνικού λαού.. ) συμμετέχει σε νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της στην “Ενεργειακή  Α. Ε. ” με απόφαση της η ηγεσία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου!

Για την συγκεκριμένη εταιρεία  έχουμε καταγγείλει τις πρακτικές και την αλαζονεία των διοικούντων της.
Συγκεκριμένα :

-Έχει αποκλειστεί, δεν έχει εκπροσώπηση  και δεν μπορεί να ασκήσει έλεγχο και να ενημερωθεί η μειοψηφία του Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου που εκπροσωπεί το 47% των νησιωτων μας!

-Έχουμε καταγγείλει κατ’ επανάληψη ότι η διοίκηση της αφενός δεν χορηγεί στοιχεία που δεν υπάρχουν στο “Διαύγεια” αφετέρου ειρωνεύονται, διώκουν  και λασπολογούν  τους πολιτικούς αντιπάλους που έχουν το θάρρος να τους  ασκήσουν πολιτική κριτική!
Ένα πρώτο “πικρό  μάθημα” για τις άθλιες πρακτικές της το πήρε η ηγεσία της Π. Ν. Α. και της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α. Ε. στα δικαστήρια πριν λίγους μήνες!

-Στην  συγκεκριμένη Α. Ε. (Πρόεδρος  της ο κ. Μπάρδος..) έχουν θεσπιστεί μισθοί – αποζημιώσεις για στελέχη της που είναι επιλογές και μέλη της Περιφερειακής παράταξης του κ. Χατζημάρκου….!

-Αμοίβονται συγγενικά πρόσωπα στελεχών της Περιφερειακής Αρχής… Μεταξύ αυτών και η ανιψιά του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου. Την ίδια ώρα η κοινωνία μας υποφέρει και χιλιάδες συνάνθρωποι μας  δεν μπορούν να βρουν εργασία…!

-Είναι άγνωστο ποιοι/ποιες ωφελούνται συνολικά  από τα προγράμματα που διαχειρίζονται στη συγκεκριμένη εταιρεία…!

Με δεδομένο ότι η “Ενεργειακή Α. Ε.” είχε θετικά οικονομικά στοιχεία και ισολογισμό το 2014 και επιβιώνε χωρίς να μοιράζονται αμοιβές σε “ημετέρους” (στην περίοδο διοίκησης  Χατζημάρκου στην Π. Ν. Α. από το 2015 και μετά… ), οι διαρκείς αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με  τη συμμετοχή της Π. Ν. Α. σε αυτές και  σε περίεργες συνθήκες που αναφέραμε παραπάνω δημιουργούν δίκαιη αμφισβήτηση και πολλά ερωτήματα.

Η παράταξη μας καταγγελει τις παραπάνω διαδικασίες και καταδικάζει πολιτικά  αυτές τις αυταρχικές-αλαζονικες πολιτικές.

Θυμίζουμε ότι: τα χρήματα του Ελληνικού λαού δεν είναι “προίκα” των στελεχών της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου που διοικεί την “Ενεργειακή Α. Ε” .!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ