Σύσκεψη στην Απολακκιά με τους υποψήφιους βουλευτές Κ Παπακωνσταντίνου και Ν Φραζή

Σε κλίμα αισιοδοξίας και μαχητικότητας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Απολακκιά το Σάββατο βράδυ με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Κλεόβουλο Παπακωνσταντίνου και Νίκο Φραζή.

Στην ομιλία του ο Κλεόβουλος Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στην αντιλαϊκή ατζέντα της ΕΕ, που περιέχει ακόμα σκληρότερα μέτρα για τον λαό την επόμενη μέρα. Τόνισε τις τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για το ξέπλυμα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με την κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής, ντύνοντάς την μάλιστα με το μανδύα της   «προόδου» και της «αριστερής κυβέρνησης» βαφτίζοντας τα «ψίχουλα» κοινωνική πολιτική και την απλοχεριά της στο κεφάλαιο σαν «δίκαιη ανάπτυξη» για όλους.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον για τις προκλήσεις της Τουρκίας σε κυπριακή ΑΟΖ και Αιγαίο. Πέρα από τον απαράδεκτο εφησυχασμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση, έχει αναλάβει σε κοινή “εργολαβία” με τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και τα άλλα αστικά κόμματα να πείσει πως την ειρήνη και την ασφάλεια της χώρας, τα σύνορα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα θα τα υπερασπιστούν δήθεν οι ξένοι “προστάτες”, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, ενώ με την ανοχή αυτών των δυνάμεων η Τουρκία αμφισβητεί τα σύνορά μας, κλιμακώνει την προκλητική της στάση. Οι λυκοσυμμαχίες ΝΑΤΟ – ΕΕ έχουν συμφέροντα στρατηγικά με τη Τουρκία και επιδιώκουν να την αποσπάσουν από τη Κίνα και κυρίως τη Ρωσία που είναι οι πραγματικοί ανταγωνιστές τους σε διεθνές επίπεδο. 

Ο υποψήφιος Ν.Φραζής αναφέρθηκε στα προβλήματα των αγροτών της περιοχής, Το υπέρογκο και διαρκώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής, τη συνέχιση της αισχρής κοροϊδίας με τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές στην παραγωγή. Την ακρίβεια στο αγροτικό πετρέλαιο, στο αγροτικό ρεύμα και στο αρδευτικό νερό. Τόνισε ότι η νέα ΚΑΠ 2020 – 2027, που στηρίζουν με συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα της ΕΕ, προβλέπει νέα μέτρα που θα πλήξουν τους μικρούς αγρότες.

Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ κάλεσαν τους κατοίκους της Απολακκιάς χωρίς κανένα δισταγμό, να στηρίξουν το ΚΚΕ , να δυναμώσει  η φωνή ότι όλα αλλάζουν με τη μαζική, επιθετική πάλη του λαού , με στόχο την ανατροπή της σημερινής βαρβαρότητας.

Ρόδος 25/06/2019