«Σύντροφοι, για άλλη μια φορά είστε ‘’καθυστερημένοι’’»

Η εκλογική διαδικασία έχει ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες, και μάλιστα με αρκετά μεγάλη συμμετοχή παρά τις αντίξοες συνθήκες, εργασιακές και υγειονομικές.

Εσείς πάλι με αντανακλαστικά χελώνας του είδους υπό εξαφάνιση «ΠΑΜΕ-ΠΑΜΕ», περιμένατε να σας δοθούν καθοδηγήσεις και εντολές από τον περισσό μέσω των διάφορων golden boys σας, των υψηλά αμειβομένων ‘’δήθεν’’ συνδικαλιστών του μορφώματος, που υποτίθεται μας επισκέφθηκαν, χωρίς βέβαια να μας αναφέρουν τα όσα καταγγέλλετε, για να επιβλέψουν την ομαλότητα της διαδικασίας. Για άλλη μια φορά μας αποδεικνύεται ότι είστε ανίκανοι να συντάξετε έστω και μια πρόταση μόνοι σας, χωρίς να μεσολαβήσει οποιοδήποτε λοβοτομημένο υψηλά ιστάμενο στέλεχος του καρκινώματος του ΚΚΕ.

Άλλωστε, όλες αυτές τις ημέρες έχουν περάσει από το ‘’μαγαζάκι’’ που έχετε στήσει για την εκλογική διαδικασία των ξενοδοχοϋπαλλήλων, εκπαιδευτικοί, οικοδόμοι, φοιτητές, δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και δήμο, κομματικά στελέχη καθώς και σύσσωμα τα στελέχη της ΚΝΕ Ρόδου (ξέρετε, αυτά τα δυο, τρία παιδάκια που έχετε και όταν δεν προσπαθούν να πουλήσουν κουπόνια ή να μοιράσουν φυλλάδια, αράζουν στο παγκάκια και πίνουν τις μπυρίτσες τους…) Αλήθεια, εργαζόμενους που να ανήκουν στον χώρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων δεν έχετε;;; Ρητορική η ερώτηση, γιατί σύσσωμη η τοπική κοινωνία γνωρίζει, ότι ξενοδοχοϋπάλληλοι που να πιστεύουν τις αηδίες που λέτε, δεν υπάρχουν… Υπάρχουν όμως αυτοί οι έμμισθοι του ΚΚΕ που πουλάνε επαναστατήσεις και ανατροπές χωρίς πραγματικό αντίκρισμα.

Στις ελεύθερες και δημοκρατικές κοινωνίες κύριοι, υπάρχουν ΕΚΛΟΓΕΣ οπού ο καθένας μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις με βάση τη ψήφο του, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή με όλα τα κουμουνιστικά ιδεώδη τα οποία εκπροσωπείτε…

Για να μην μιλήσουμε για την αγαπημένη σας Σοβιετική Ένωση που όταν έσκασε η χύτρα του κουμμουνισμού, ξεπρόβαλαν τα προϊόντα του, εκδιδόμενες, μπράβοι, φασίστες και το ανώτερο είδος της κουμμουνιστικής σούπας ο αρχή μεθύστακας, Γιελτσιν….

Αρκετά όμως με τα μαθήματα ιστορίας, και πάμε να δούμε τα τραγελαφικά για τα οποία κατηγορείτε την απερχόμενη Διοίκηση. Στο ρεζουμέ νέοεαμιτες ‘’σφαγής’’ της κάθε λογικής, την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο την γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς… Άλλωστε αποδεδειγμένα είμαστε οι μοναδικοί που σταθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων, μπορούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τους και να προσφέρουμε λύσεις, όπως κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Σε εσάς προτείνουμε το εξής απλό, ΞΕΚΑΒΑΛΙΣΤΕ από το κουμμουνιστικό σας καλάμι και απλώς πηγαίνετε για ψάρεμα. Ούτε για λόγια είστε ικανοί ούτε για πράξεις, οπότε τα καλαμάκι σας, το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία. Έχει και καύσωνα, και με 40ο C δεν μπορούμε να ανεχόμαστε εσάς και τις βλακείες που αραδιάζετε. Στην ουσία τα ψηφοδέλτια στα οποία αναφέρεστε τα είχατε στα χέρια σας πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία και τα παραλάβατε πριν και από εμάς….. Όχι, οχλήσεις από εσάς δεν υπήρξαν, αλλά εμείς σας καλούσαμε συνεχώς ώστε να βρούμε κάποιον από εσάς να τα παραλάβει. Μπορεί βέβαια να ήσασταν απασχολημένοι, να πονούσε το αυτάκι σας, υπό το τράβηγμα του κόμματος σας και γι’ αυτό δεν απαντούσατε.

Να σας θυμίσουμε, ότι κύρια προϋπόθεση συμμετοχής στις εκλογές, βάση καταστατικού, είναι τα υπάρχοντα μέλη του μητρώου να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα… αναφέρετε ότι ζητήθηκε πόσο 100€ ή και περισσότερό ώστε κάποιος να συμμετέχει στις εκλογές και μάλλον αναφέρεστε στην πλειοψηφία του ψηφοδελτίου σας, των υποψηφίων σας δηλαδή, που οι ίδιοι εσείς πάντα πληρώνατε μέσω του ΚΚΕ. Υποψήφιοι, που δεν είχαν πληρώσει τις συνδρομές τους στο Σωματείο τα τελευταία χρονιά και ήταν εξαφανισμένοι από κάθε δράση του? Όλοι οι υγιής ξενοδοχοϋπάλληλοι χωρίς καθυστερημένα κουμουνιστικά ιδεώδη, γιατί φροντίζουν και ανανεώνουν την συνδρομή τους κάθε χρόνο;; Όχι κύριοι, μπαταξήδες δεν το δεχόμαστε και ούτε πρόκειται να το δεχτούμε. Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν είναι κοροΐδα να στερούνται στους δύσκολους αυτούς καιρούς, τα χρήματα τους για να υπάρχει το Σωματείο, και να έρχεστε εσείς και να κάνετε αιτήματα για πέντε δέκα φαντάσματα που τα θυμάστε μόνο σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Επίσης, αν θυμάστε καλά γιατί μάλλον έχετε σύνδρομο επιλεκτικής μνήμης, την προηγούμενη φορά παγώσατε την εκλογική διαδικασία κάνοντας ασφαλιστικά μετρά κατηγορώντας μας για θέματα του μητρώου. Τελικά αποφασίστε τι ακριβώς ζητάτε και όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά ανάλογα με τις συνθήκες.

Όσο για το αν είστε αφελείς, όχι δεν είστε… Ξεκάθαρα είστε καιροσκόποι, κρυψίνοι και δολοπλόκοι…είστε το σίχαμα του συνδικαλιστικού κινήματος.

Προχωρώντας, επειδή αναφέρθηκαν μερικά ονόματα, σας πληροφορούμε ότι ο κύριος Μαρκόπουλος είχε πληρώσει την συνδρομή του το 2016 μέσω της παρακράτησης συνδικαλιστικής εισφοράς οπότε και εγγράφηκε στο μητρώο του Σωματείου με την ειδικότητα του λογιστή (ειδικότητα που έχουν και πολλοί δικοί σας ψηφοφόροι). Έκτοτε η συνδρομή του δεν ανανεώθηκε ξανά και βεβαίως ουδέποτε έλαβε μέρος σε εκλογική διαδικασία. Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με την περίπτωση σας, και λόγω της ελαστικής σας μνήμης σας υπενθυμίζουμε, τον μακρυμάλλη υποψήφιο σας, αρχιμάγειρα και ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που μάλιστα δεν έχει και την καλύτερη υπόληψη στο νησί λόγω των εκατοντάδων απλήρωτων υπαλλήλων του. Επίσης σας υπενθυμίζουμε και τον άλλο ιδεολογικό σας σύμμαχο και υποψήφιο της γνωστής οικογένειας παραγωγής ψεκασμένων κουμουνιστών, Σεφ κάτω από τον ζυγό του οποίου έχουν στενάξει αρκετοί εργαζόμενοι.

Σε ότι αφορά το θέμα του κυρίου Ψαρομπά, αφήστε τον κόσμο να κρίνει, καθώς μπορούσατε αλλά ουδέποτε θέσατε θέμα για τον ίδιο κατά τη Γενική Συνέλευση την οποία προσπαθήσατε να την πετάξετε στον αέρα. Ενώ φτάσατε σε σημείο να παρακαλέσετε τον Πρόεδρο να μην θέσει θέμα Ψαρομπα καθώς επίσης ας μην ξεχάσουμε ότι αλλάξατε για άλλη μια φόρα τα συμφωνηθέντα σχετικά με τους υποψήφιους της εφορευτικής επιτροπής και μάλιστα ο παρασκηνιακός σας αρχηγός έφτασε σε σημείο να αποκαλέσει ενώπιων μας χαζό τον επικεφαλής της παράταξης σας εάν και εφόσον είχε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο.

Όσο για τη χρυσή αυγή και τις κορώνες εντυπωσιασμού. Αφήστε κατά μέρους τις αηδίες. Εμείς με τα ιδεολογικά σας ξαδελφάκια, δεν έχουμε σχέσεις. Εσείς συμφωνούσατε μέσα στη Βουλή.

Κλείνοντας, όσο και αν προσπαθείτε δεν πρόκειται να μειώσετε την αγάπη του κόσμου προς την παράταξη μας. Ο κόσμος έχει τη δύναμη να αποφασίσει εάν σας βυθίσει ακόμα πιο πολύ από τον πάτο στον οποίο βρίσκεστε…. Κάντε λίγο υπομονή το πατατράκ είναι κοντά.

Υ.Γ.1 Τόσο πολύ φοβάστε τη μαζική συμμετοχή, εσείς δεν είστε που διεριγνύετε τα ιμάτια σας σαν άλλος Καϊάφας και ζητάτε μαζικά Σωματεία;;

Υ.Γ.2 Τα φιλιά μας στον αρχιεπαναστάτη με το Rolex τον καπετάν- Κουτσούμπα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ