Σύντομες αστυνομικές ειδήσεις από τα Δωδεκάνησα

 

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπων μεταναστών στην Κω        Την 09 & 10-01-2018 εντοπίσθηκαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο άνδρες υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 24 και 32 ετών και 25χρονος υπήκοος Συρίας οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη αλλοδαπού για λαθρεμπόριο καπνού στην Κω        Την 10-01-2018 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 50χρονος υπήκοος Ιράκ ο οποίος κατείχε με σκοπό την πώληση, -17- πακέτα τσιγάρων και δύο συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους -100- γραμμαρίων, χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν.
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κάλυμνο        Την 10-01-2018 το βράδυ συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 23χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Κω για παραβίαση περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για υπόθεση παράνομης βίας, διακεκριμένων κλοπών και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για διακεκριμένη φθορά στη Λέρο    Την 10-01-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, για εμπρησμό σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής. Επιπλέον ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

 

Pin It on Pinterest

Share This